Rockstar Construct, totul pentru o grădină norocoasă și ușor de întreținut

Ce ați spune dacă ați avea, pe lângă o locuință frumoasă, și o grădină mare, primitoare dar mai ales aducătoare de noroc? Ați citit bine! Aducătoare de prosperitate, de energie pozitivă. Vă întrebați cum se poate așa ceva? Păi nimic mai simplu. În primul rând să apelați la produsele magazinului de piatră online Rockstar Construct.

Deja v-am băgat în ceață. Nu disperați, vă explic imediat.

Unul dintre ponturile după care eu mă ghidez în viață este și tradiția feng shui, o știință străveche originară din China și care are ca obiect de studiu influența mediului asupra stării de bine a oamenilor, în toate aspectele ei: sănătate, statut, înțelegere interumană, prosperitate etc. De acest context aș ține cont și atunci când mi-aș amenaja o grădină. De ce? Pentru că aici îmi pot amenaja unul dintre cele mai importante elemente din această artă: o fântână arteziană.copii_umbrela_mare Și aș alege una ca cea din imagine. Din piatră naturală cumpărată de la magazinul de piatră online.

Și cum oricărei grădini îi stă bine cu flori, nimic mai potrivit decât aceste minunate coșulețe tot din piatră naturală.Jardiniere Cosulet Patina 2

Pentru ca oaza mea de liniște și relaxare să fie cât mai completă, din grădină nu ar lipsi nici celebrul grătar. Mi-aș lua un set complet, cu masă și măsuță pentru încadrarea unei chiuvete, tot de la Rockstar Construct.

Poate vă întrebați de ce am ales toate decorațiunile din piatră. Pentru că, din punctul meu de vedere, dau un aer romantic, sunt estetice și mai mult decât atât sunt și foarte ușor de întreținut. Mai ales când magazinul de piatră online îți pune la dispoziție o gama variată de accesorii în acest sens. Cu siguranță mi-aș cumpăra cel puțin un detergent pentru piatră  și un produs pentru întreținere piatră naturală.

Ce ziceți? V-am convins  că puteți avea o grădină aducătoare de noroc folosind doar produsele Rockstar Construct? Dacă vă încumetați, succes la amenajat!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s