Trăiesc sănătos și aleg AfaceriLemn!

Sunt mămică de trei ani și un pic. Și dacă până să vină Miruna în viața mea nu eram conștientă că aproape tot ce ne înconjoară astăzi tinde să fie altceva decât natural….de la nașterea ei sunt foarte atentă la tot ce mă înconjoară. Nu am ajuns încă la obsesie…și asta pentru că mi-am dat seama că pentru fiecare Kitsch, ”chinezărie”, ”sintetic” – indiferent cum am spune…tot de prost gust rămâne –  eu am găsit replica.

Să vă dau câteva exemple:

– De ce să folosesc vestitul Delikat la mâncare când pot găti cu legume proaspete…e mai sănătos și mai gustos.

art_casa– De ce să-i cumpăr micuței mele tot felul de jucării chinezești făcute la normă, cu piese mici care se desprind și care blochează toată imaginația copilului(păpuși vorbitoare, mașini zburătoare…în fine jucării care fac totul în locul copiilor,nepermițându-le acestora să-și mai folosească fantezia)…când pot să aleg jucăriile din lemn. Despre avantajele jucăriilor din lemn aș putea vorbi zile în șir: sunt sigure, rezistente, dezvoltă imaginația și abilitățile copiilor, frumoase, iar gama jucăriilor din lemn este variată: de la puzzle, cuburi la căsuțe lemn, trenulețe sau chiar instrumente veritabile de cântat: fluierul, de exemplu.

– De ce să-mi fac un credit pe 30 de ani pentru a-mi cumpăra o ”cutie din beton” în care vara mor de cald, iar iarna de frig…când pot să-mi fac o casă din lemn. La fel ca și în cazul jucăriilor, și aici avantajele sunt nenumărate; costuri mai mici la construcție, costuri mai mici la întreținere, mai rezistente și cu multe beneficii pentru sănătate cum ar fi faptul că o construcție din lemn nu întrerupe câmpul magnetic terestru, necesar echilibrului biologic omenesc.

– De ce să mă încălzesc la o centrală termică, mai ales dacă locuiesc la casă. Din confort? Dar la prețul gazului nu vă gândiți? Dar la dezavantajele pe care le are  încălzirea cu ajutorul unei centrale pentru sănătate…cine să se gândească? Păi vă spun eu. Nu aș renunța niciodată la soba caldă și mirosul lemnului ars, la căldura care te face să dormi în pielea goală deși afară sunt troieni cât casa doar din comoditatea pe care mi-o dă centrala termică.  Mai ales acum când am aflat că, pe lângă aerul uscat și greu de respirat din casă, cei care au centrală termică au șanse crescute să facă riduri mult mai repede!

Și lista mea poate continua, însă nu vreau să vă plictisesc, mai ales că sunt convinsă că și voi le trăiți pe propria piele. Însă ceea ce nu știți voi este că, alături de mine se mai află o echipă de oameni minunați care au pus înainte de toate naturalul, și mai ales LEMNUL cu avantajele și mai ales frumusețea lui.AfaceriLemn

Ei au dat viață portalului AfaceriLemn.ro  – un portal care promovează firmele serioase și responsabile din industria prelucrării lemnului, a mobilei precum și produsele specifice. AfaceriLemn.ro dorește să promoveze industria responsabilă departe de acțiunile reprobabile ale diverșilor intermediari care au defrișat pădurile și care au creat o impresie falsă asupra unei industrii fanion. 232348.1

Puteți accesa AfaceriLemn.ro fie că aveți o cerere sau o oferă care vizează industria lemnului. Pe acest portal găsiți tot ce aveți nevoie: de la simple lemne de foc, cherestea, rumeguș la firme serioasă care vă pot construi locuința mult visată. Oferta este foarte bogată –  peste 70.000 de oferte de vânzare/cumpărare atât pentru piața internă, cât și pentru cea externă, pentru produsele acestei industrii.

Important este să conștientizăm cu toții că și noi românii putem să creăm și să avem lucruri frumoase și mai ales să trăim sănătos. Trebuie doar să ne găsim resursele necesare în noi și materia primă …aici ne ajută AfaceriLemn.ro. Nu trebuie să mai apelăm nici la invențiile chinezilor și nici la sfaturile americanilor care se dau buni la toate. Să învățăm să trăim românește,  iar LEMN avem în România din belșug. Să-l iubim!

Anunțuri

O părere la “Trăiesc sănătos și aleg AfaceriLemn!

  1. Pingback: Blog Awards | Campania AfaceriLemn

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s