Compania DDD te ajută să scapi de căpușe

După o iarnă cu troiene mari cât casa, cu ger de crăpau pietrele, a venit în sfârșit și vremea călduroasă. Este adevărat încă ne sase-clujeni-au-ajuns-la-infectioase-muscati-de-capuse1366037357mai ”joacă feste” și nu putem spune ”cu mâna pe inimă” că a venit vara. Însă, măcar am scăpat de hainele groase de greu de purtat și ne putem bucura de aerul curat și zilele lungi petrecute la iarbă verde. Momente plăcute dar care din păcate se pot transforma în neplăceri sau chiar adevărate dezastre dacă nu ești precaut. Și spun asta, fără să par pesimistă, pentru că, încălzirea vremii trezește la viață toată natura. Inclusiv toate gâzele,gângăniile, gândacii.Și dacă unele nu sunt periculoase și putem să le ignorăm, nu același lucru putem spune de căpușe. Mușcăturile de căpușe pot avea urmări grave până la contaminarea cu o boală- așa numită Lyme. Cel mai grav este că aceste insecte pot fi peste tot unde își găsesc mediul propice, iar umiditatea crescută în combinație cu temperaturile ridicate sunt exact pe placul lor. Căpușele pot fi întâlnite oriunde: în parc, în pădure, chiar și în gospodăriile voastre. În iarbă. Iar dacă în curte există și câte un animăluț atunci cu atât mai mult.

Trebuie să recunosc că nici eu nu am dat foarte multă atenție acestor mici ființe, despre care până de curând nu știam foarte multe. Însă, văzând că ”atacul” căpușelor este din ce în mai frecvent,iar sute de persoane afirmă că au fost mușcate de căpușe,  am decis să fiu mai atentă. Mai ales că, de exemplu în Buzău, de unde sunt, anul trecut o persoană a avut ghinionul chiar să contacteze boala Lyme după o mușcătură. Deci situația este destul de gravă. Eu, personal mi-am luat măsuri de prevenire, mai ales că am o fetiță căreia îi place să umble prin curte, prin gazon. Și pentru a fi sigură că este în siguranță am apelat la cea mai bună soluție. Expertul meu de încredere pentru îndepărtarea tuturor dăunătorilor, inclusiv pentru combaterea căpușelor . Este vorba despre compania DDD – o echipă de specialiști pentru care profesionalismul și siguranța clienților sunt prioritare. Au tratamente speciale și după intervențiile lor sunt garantate dezinfecția,dezinsecția sau deratizarea,după caz. Mi-a plăcut foarte mult că i-am putut contacta foarte ușor, iar intervenția a fost promptă. Am sunat la telefonul 0219662,mi-au făcut o evaluare gratuită, iar prețul final a fost foarte acceptabil avand in vedere că era vorba despre siguranța fetiței mele și a familiei mele. Pentru curtea care nu depășește 500 de metri pătrați, suma a fost de 200 de lei.

Echipa DDD mi-a dat și câteva sfaturi utile și despre alți dăunători pentru că băieții sunt foarte deschiși și pregătiți. Mi-au răspuns frumos, iar în final, intervenția lor chiar a avut rezultate.  Sunt foarte mulțumită și sincer recomand compania DDD atât persoanelor fizice care vor să facă deratizare,dezinfecție sau dezinsecție dar și firmelor care vor să facă ”curățenie”. DDD poate fi o soluție char și pentru autoritățile locale care ar trebui să acționeze contra dăunătorilor în parcuri sau locurile publice.

Una peste alta, se știe că este mai bine să previi decât să tratezi așa că dragii mei cititori voi cum vă feriți de dăunători?

 

Anunțuri

O părere la “Compania DDD te ajută să scapi de căpușe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s