Pentru tine care este bărbatul vânător?

Bărbatul vânător! Asta da temă de gândire…fiecare dintre noi, doamnele și domnișoarele, avem tipul de bărbat care reușește să ne smulgă emoția intensă doar atunci când îl vedem..îi auzim glasul sau îi simțim atingerea.

Ne dorim bărbatul galant care să fie capabil să ne deschidă ușa înainte ca noi să ne gândim că el ar trebui să o facă. Ne fascinează bărbatul romantic dispus să ne invite la dans chiar dacă suntem singuri în cameră și suntem în mijlocul unei curățenii generale. Ne uimește bărbatul grijuliu care ne sună și ne întreabă dacă am avut timp să servim ceva peste zi. Ne lasă fără cuvinte bărbatul cu trupul puternic și cel aventurier deopotrivă…cel care din când ne uimește cu o vacanță surpriză.

Un bărbat complet…calități mai accentuate la unii, mai puțin scoase în evidență la alții. Însă până ajungi să-i cunoști aceste calități, pentru fiecare dintre noi există acel ceva care ne stârnește atenția. Sau altfel spus: cum te atrage? Și dacă de la voi, cititorii mei voi aștepta să îmi scrieți despre bărbatul vânător…iată care este pentru mine bărbatul vânător:cu siguranță îmi va atrage atenția bărbatul vesel, pozitiv și nu în ultimul rând bărbatul vânător trebuie să fie îngrijit și să poarte un parfum plăcut dar discret. Ador bărbații care știu să-și scoată în evidență virilitatea prin modul de a se îngriji și prin atitudine.

Și cum în spatele fiecărui bărbat puternic stă, se spune, o femeie puternică, eu aș spune că arma perfectă pentru bărbatul vânător este Gerovital H3 Men. Sunt produsele cosmetice concepute astfel încât să răspundă perfect nevoilor bărbaților puternici care au nevoie de îngrijirea potrivită pentru situații plăcute.

Produsele cosmetice din gama Farmec au fost concepute ținând cont atât de particularitățile pielii bărbaților precum și de preferințele acestora în materie de produse cosmetice: absorbție rapidă, textură ușoară, multifuncționale și ușor de aplicat.Eu aș spune : produse Gerovital H3 Men pentru bărbatul vânător și femeia care cade pradă precum căprioară sub bătaia puștii…

Tema a fost o provocare lansată de competiția SuperBlog 2014!

Print

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s