Natural, indicat, benefic…produse cosmetice Marillys

Atât femeile cât și bărbații sunt interesați de modul în care arată. Cu toții vor parcă să țină vremea pe loc pentru a ascunde urmele lăsate peste chipul lor odată cu trecerea timpului… Din păcate acest lucru nu este posibil, iar în final cu toții îmbătrânim.unt de corp Mousse au Chocolate-300x240

Însă unii o fac frumos. Își păstrează căldura în privire. Tenul le rămâne luminos. Este adevărat starea de spirit care îți redată pe chip vine din interiorul fiecărei persoane însă cu siguranță frumusețea nativă va fi mai bine pusă în valoarea cu îngrijire corespunzătoare care va face ca naturalețea tinereții să dăinuie și peste ani.

Ne-am obișnuit ca de fiecare dată când vrem să arătăm mai bine să ne machiem, uneori fără să se țină cont de proveniența fardurilor. Și aici nu mă poate contrazice cineva că toate femeile țin cont de faptul că nu toate fardurile sunt naturale și ele, în timp, pot face mai mult rău decât o fac atunci când le folosim pentru a ne scoate în evidență trăsăturile.

Însă putem arăta bine și să folosim machiaj și mai ales să reușim să ne păstrăm tinerea feței. Asta cu produse cosmetice naturale și farduri naturale. Însă astăzi o să mă limitez în a da câteva recomandări despre produsele de îngrijire corporală pe care le-am descoperit la Marillys. Sunt produse deosebite, 100% naturale, eficiente și fără efecte adverse. Fiind din ingrediente naturale îți poți imagine-Deodorant-cu-Lavanda-Marillys-500x500alege produsul perfect tipului de piele dar și pentru necesitatea proprie. Prin faptul că poți cunoaște toate efectele cosmetice ale fiecărui ingredient din compoziția produselor Marillys face ca aceste cosmetice să fie cu atât mai indicate pentru tipul tău de piele. De exemplu, untul de cacao pur nerafinat sau untul de shea organic. Exemplele pot continua Marillys având o gamă specială pentru femei, bărbați sau bebeluși. Produsele pot fi alese foarte ușor în funcție de necesități iar prețurile sunt foarte avantajoase în comparație cu cele ale cremelor sau produselor de îngrijire venite de firme mari dar care se vând la colț de stradă.

Marillys are mai multe surprize pentru cei care vor să comande astfel de produse. Spre exemplu secțiunea de cadouri unde sunt promoții – două-trei produse la prețuri mult mai mici decât dacă produsele respective sunt achiziționate separat. Sau secțiunea vouchere unde se pot achiziționa pentru sume între 100 și 1000 de lei. Ar fi un cadou ideal pentru prietena, mama sau chiar iubitul tău.

Eu de exemplu  am ochit câteva produse pe care le voi achiziționa: săpunul anticelulitic, deodorantul cu levănțică și crema happy body with verbana. Spor la cumpărături și vouă!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s