Aleg sendviș-ul după starea de spirit!

De câte ori nu vi s-a întâmplat să vă treziți bine dispus, vesel, plin de energie și să vi se pară că toată lumea este la picioarele voastre? Pun pariu că atunci dușul a fost mult mai plăcut, cafeaua mai gustoasă, oamenii întâlniți pe drum până la serviciu parcă mai drăguți.

Însă de câte ori nu v-ați trezit morocănos iar toate parcă mergeau pe dos? La duș nu curgea apă rece, cafeaua ai vărsat-o și vă împiedicați de toți oamenii pe stradă. Dar de zilele alea în care vă trezeați melancolic după perioada copilăriei sau zilele în care erați super îndrăgostit și totul parcă era roz, iar singura formă existentă era cea de inimioară?

Ei bine, în cazul meu, cam tot ce fac este influențat de starea mea de spirit. De la modul în care mă îmbrac, machiez, ce culori aleg să port și până la urmă felul în care îmi merge toată ziua. La fel este se întâmplă și cu sandvișul de dimineață. Iată cum:

Am acele zile în care mă trezesc foarte bucuroasă. Simt că totul în jurul meu este fericire și că ziua este perfectă. Acord mai mult și pregătirii sandvișului. Aleg cu atenție ingredientele iar timpul de pregătire este mult mai atent. În primul rând prăjesc pâine, pun primul strat cremă de brânză Delaco, apoi o șunculiță de curcan sau oricum ceva mai slab (că doar țin și la siluetă), și multe legume. Oricum toate sunt foarte frumos așezate, cu grijă, îngrijit. Cam ceva de genul : (poza nu e realizată de mine). Îl savurez încet, alături de o cafea bună și un fond muzical plăcut. Chiar ritmat! images (1) Oooo,dar nu toate zilele sunt la fel! În cazul celor în care mă trezesc morocănoasă este dezastru. Mă îmbrac în fugă, cu haine de culoare închisă, iar sandvișul e jalnic. Iau două felii de pâine la întâmplare, pun ce găsesc prin frigider printre ele și gata. În înfulec în timp ce încerc să-mi dau cu mâna prin păr și cam atât. Arată cam așa sau poate chiar mai rău:ham-sandwich

 

Eu personal mai am cel puțin două stări. Una este cea în care mă trezesc alături de fiica mea și parcă dau în mintea copiilor. Mă îmbrac lejer, îmi pun clămiță în păr și îmi ”desenez” un sandviș. Alături de fiica mea am învățat să fac diferite forme: fluturași, râme, cățeluși, pisicuțe. Folosesc produse naturale și gustoase cum ar fi crema de brânză natur sau crema de brânză cu verdeață de la Delaco care este un deliciu atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Deci ceva de genul:

fluture

 

Cea mai plăcută stare a mea este cea în care mă trezesc mai îndrăgostită ca niciodată și cum atunci când iubești, acest sentiment este vizibil în absolut toate acțiunile, nu pot lipsi nu pot lipsi din această ecuație nici sandvișurile în formă de inimioară. Atent făcute cu ingrediente de cea mai bună calitate și multe legume. Nu lipsește nici brânza Delaco mai ales că vorba aia cine nu este ”Fan brînză Delaco!?”. Pâinea o prăjesc parcă tânjesc după culoarea dragostei. Bineînțeles, totul decorat cât mai romantic. Totul se savurează încet, pe o melodie romantică, lentă cu un text bine ales poate chiar una din acele piese care îmi amintește din clipele plăcute petrecute alături de iubitul meu. Dacă este alături de mine, atunci sandvișul se servește la dublu nu înaintea unui sărut dulce.

img42lCam acestea ar fi principalele mele stări de spirit după care îmi ghidez zilele. Sincer, acum că văd cum arată și mâncarea mea, parcă nici sandvișul nu-mi vine să-l mai mănânc la felul în care arată în acele zile. Voi fi mai atentă la starea mea de spirit și voi încerca să fiu cât mai des veselă și bineînțeles din niciun sandviș de al meu să nu mai lipsească brânza Delaco. Este disponibilă în atâtea sortimente de la cașcaval, brânză topită, cremă de brânză, mozzarella, telemea până la brânză fondue sau parmezan. Deci pentru toate gusturile și ocaziile. Chiar și pentru copii de la cele mai mici vârste cum ar fi brânza calcică sau mult îndrăgita emmentaler pe care și fetița mea o adoră.

Tu ce fel de șandviș preferi? Până te decizi, ai aflat te con cursul Delaco? Dă fuga la magazin și întreabă de pachetul promoțional cu cremă de brânză plus Desandviș și fă un sandviș cu care poți participa la concursul Delaco. Iată cum: 10646662_717949774965355_3010625496709468577_n

 

Anunțuri

O părere la “Aleg sendviș-ul după starea de spirit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s