Mi-am găsit ceasul potrivit pe CautCeas.ro!

Astăzi vreau să vă povestesc una din acele întâmplări despre care noi spunem că sunt coincidențe. Însă, sincer să vă spun eu nu prea cred în coincidențe. Cred că lucrurile au cursul lor firesc și așa trebuie să fie. Așa că astăzi, în timp ce îmi savuram cafeaua la serviciu navigam pe internet: mai pe facebook, mai mail…un pic de presă dar și o trecere în revistă pe câteva site-uri cu produse specific feminine. Mai pe românește la un shopping mic. Trecând de la un sezon la altul am făcut o serie de modificări în garderobă și vorba aia, orice femeie care se respectă se gândește și la accesorii. Iar unul din accesoriile mele preferate și de nelipsit este ceasul. Am deja o mică colecție: diferite culori, ba având curea metalică ba din piele. Însă toate sunt la un anumit nivel de performanță. Adică nu foarte performante. Atunci astăzi m-am decis să fac o investiție pe termen lung pentru că de curând am învățat o nouă lecție de viață :”suntem prea săraci să ne mai cumpărat lucruri ieftine”.

detomaso-venecia-multifunction-rosegold-dt3020-a~8385248Zis și făcut. Hotărâtă din fire mi-am făcut un calcul simplu și am decis ca suma de 500 de lei ar fi maximum pe care mi-l pot permite acum pentru achiziția unui ceas. Și cum pe internet am șanse mai mari să găsesc și ceva reduceri decât în magazine unde în perioada reducerilor prețurile sunt intenționat crescute tocmai pentru a avea de unde scădea, mă decid să-mi încerc norocul pe site-urile specializate.

Însă cum nu cunosc niciun site unde să găsesc ceasuri și să fiu convinsă că sunt și cele mai bune oferte tastez pe google ”caut ceas”. Și surpriză! Îmi apare un site exact așa ”cautceas.ro”. ”Super” spun eu în gândul meu. Încep navigarea. După prima pagină rămân, sincer, cu gura căscată la ofertele de pe acest site: modele foarte frumoase, pentru toate gusturile  –  mai mici, mai mari, curea din piele, metalică, silicon, mai simple sau multifuncționale. Oferte pentru bărbați, pentru bărbați dar și modele care după părerea mea pot fi purtate indiferent de sex și vârstă. Despre prețuri nici nu mai vorbesc. Păi reduceri de aproape jumătate de preț. Și nu vorbesc despre niște chilipiruri de ceasuri care costau 100 de lei și acum costă 50 de lei. Aici găsiți ceasuri de la branduri foarte cunoscute, modele la modă, ceasuri performante, pe care le poți asorta ușor la orice ținută.

Dar ca să vă conving că ceea ce spun eu este adevărat vă prezint o ofertă care pe mine m-a convins. Un ceas marca Detomaso detomaso-venecia-multifunction-rosegold-dt3020-a~8384274pentru damă ”detomaso venecia multifuncțional” costă 499 de lei, redus de la prețul de 967 de lei. Adică o reducere de 48%! Păi cu așa reducere parcă îți mai vine să investești într-un produs de calitate care pe lângă faptul că ești sigur că îți va spune ora și peste doi ani când va ieși din garanție cu siguranță te va scoate din anonimat. Iar nouă femeilor sigur ne place să ieșim în evidență! Așa că eu m-am decis. Și uite așa cu bugetul meu de 500 de lei îmi cumpăr un cea cu o valoare dublă. Asta datorită site-ului cautceas.ro.

Dar ziua nu se termină așa. Nici bine nu termin de făcut comandă și pe ușă intră colega mea de birou. Cu un zâmbet larg mă salută și dă repede să-și dea sacoul jos pentru a-mi arăta noua ei achiziție. Când, surpriză! Își cumpărase un ceas. Și iată cum nu cred eu în coincidențe. Marca ceasului era tot Detomaso. Foarte încântată ea îmi spune că îl cumpărase la reducere, cu 200 de lei mai ieftin. Însă cum nu își cumpărase produsul de pe cautceas.ro prețul fusese aproape dublu decât cel cu care îmi cumpărasem eu pe al meu. Adică 800 de lei. Nu mă pot abține și cu complimentele de rigoare, pentru că într-adevăr ceasul avea un model frumos, o anunț și de isprava mea. Cu buza umflată se așează și curiozitatea nu o lasă și intră pe site pentru a vedea cât ar fi dat pe el dacă ar fi ales să-l cumpere tot de pe cautceas.ro.  detomaso-carmela-white-dt3011-a~8385489Aici, același ceas, adică Detomaso Carmela White costa 640, redus de la 1029 de lei. Faptul fusese consumat. Nu mai avea ce să facă, decât pe viitor a decis să cumpere ceasuri de pe cautceas.ro. Mai ales că aici poți găsi nenumărate mărci, una dintre preferatele mele fiind și Casio. La fel, o ofertă destul de bogată. Așa că următoarea achiziție va fi cel mai probabil Casio. Asta dacă nu va veni și Rothenschild cu vreo ofertă de nerefuzat.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s