Întâmpină toamna cu produse naturiste de la Vegis!

Anul acesta toamna ne-a cam luat prin surprindere. De la temperaturi de peste 20 de grade, în luna octombrie, iată că am ajuns lasigla cele cu minus. Ne adaptăm cu greu la schimbarea de vreme, iar organismul nostru se simte slăbit. Acum se înregistrează cele mai multe viroze, mai ales la copilași, tenul are de suferit din cauza vântului rece și puternic, la fel și pielea mâinilor, părul, iar starea noastră generală are nevoie de un ”refresh”.

Eu am găsit remediu potrivit și chiar dacă ”iarna nu-i ca vara” , eu mă simt și arăt la fel de bine. Aceeași grijă o am și pentru fetița mea, de doar patru anișori care în această perioadă are nevoie de întărirea imunității și fixarea vitaminelor în organism. Și ca să nu vă mai duc cu vorba vă spun doar atât: produse naturiste: ulei de argan – bun la toate și vitamine Minimarțieni. Iată dovada:2014-10-26 12.06.59

Am încredere că în această toamna, cel puțin din acest punct de vedere, nu m-a luat pe nepregătite. Am găsit aceste produse, alături de alte 3500 de produse originale și 100% naturale pe Vegis.ro. Obișnuiesc să-mi fac multe cumpărături online, fie haine, încălțăminte și chiar produse pentru casă . Este mai simplu pentru mine. Produsele vin direct acasă, scap de coada din magazine, iar ofertele sunt de multe ori foarte tentante. Reducerile sunt reduceri! Și așa, din una în alta am găsit acest magazin online cu produse naturiste. Am fost foarte încântată să văd multitudinea de oferte, multe branduri românești, produse de calitate, naturale iar prețurile sunt de multe ori reduse, nemaifiind astfel obligat să suporți adaosul comercianților. Nu lipsesc nici ofertele, iar transportul este gratuit pentru comenzile de peste 150 de lei. Pentru mine este foarte avantajos.

Și  uite așa, când am dat de acest magazin mi-am comandat acest ulei de argan bio care face minuni. Îl folosesc atât pentru ten – ajută la hidratarea indicată pentru acest sezon rece, previne ridurile care acum apar mult mai ușor pe o piele neîngrijită corespunzător, pentru păr care are nevoie și el de mai multă atenție fiind supus la frig și vânt care au tendința de a-l usca, pentru unghii și pentru întreg corp. L-am găsit la un preț foarte bun și trebuie să recunosc : mi-a fost foarte greu să aleg pentru că există o multitudine de oferte.

Cât despre protecția fiicei mele în acest sezon : am încredere în vitaminele minimarțieni. Pe Vegis.ro sunt multe variante de vitamine, iar prețurile sunt foarte bune.

În plus, aici găsiți o gama variată de produse de la cosmetice, vitamine, ceaiuri, suplimente, alimente fie pentru imunitate la adulți sau copilași, produse pentru virilatate, fertilitate, slăbire sau menținerea greutății până la detergenți sau alte produse utile. Cu siguranță printre cele 3500 de produse disponibile vei găsi și cele care ți se potrivesc. Eu am încredere în Vegis.ro fiind de altfel un magazin certificat ecologic. Asta îmi oferă garanția produselor pe care le consum și comand cu încredere ori de câte ori am nevoie. Vă doresc cumpărături plăcute și vouă și vă invit să profitați de ofertele promoționale. În plus aboneaza-te la Newsletterul Vegis pentru a fi la curent cu super ofertele de Black Friday! Iată una dintre ele:

2085746-6

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s