Și copilul tău poate învăța ușor limba engleză

Dragi părinți,

Astăzi vreau să scriu pentru cei preocupați ca micuțul lor să învețe o limbă străină. A mea fetiță exersează de zor limba engleză. 2014-10-27 19.32.34Am surprins-o legând câteva cuvinte în timp ce se uita la desene pe youtube. Și cum la grădiniță momentan nu fac nicio limbă străină am decis că e momentul să învețe.

Și tot căutând cea mai bună variantă pentru a învăța, am descoperit o minunăție: ”Magic Happy English”. Este o variantă super ! Cel puțin aceasta este părerea mea , iar fetița mea este încântată.

Practic sunt reviste, două numere pe lună, cu DVD-uri, și un ”magic pencil” cu ajutorul căruia copilul tău poate exersa limba engleză chiar și când tu nu ești acasă. Acest stilou magic este mutat pe imagini sau cuvinte redând în limba engleză tot ce identifică: cuvinte, cifre, cântecele, poezii. Adică cam așa:

Prețul unei reviste este de 20 de lei, adică 40 de lei lună. Practic cât o oră de meditație. Avantajul este că această colecție minunată va rămâne a voastră, fiind indicată pentru copii până la 13 ani. Adică până la un nivel mai avansat.

Eu sunt foarte mulțumită de această colecție și fetița mea la fel. Azi am cumpărat cel de al patrulea număr. Dovada în poza de mai sus!

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s