Cazare gratuita la munte pentru copii

Cum pe noua ”față” a blogului meu am câteva categorii noi, o să vă aduc, de fiecare dată când am ocazia, informații utile . Una summer-campdin știrile care mi-au atras atenția, mai ales că și eu sunt amatoare de călătorii și de oferte bune pentru cazare și distracție, este programul ”o săptămână la munte” . Practic, o serie de hoteluri și pensiuni intră în acest program și oferă cazare la jumătate de preț pentru părinți, iar pentru copii cu vârste de până în șapte ani oferă servicii de cazare gratuite. Condiția este să doarmă cu părinții în cameră. Eu spun că este o ofertă tentantă. 

Prețurile sunt cuprinse între 161 de lei pe sejur pentru un hotel, vilă sau cabană de două stele, 259 de lei pentru o structură de trei stele și 368 de lei pentru un hotel sau vină de patru stele. Vacanța va fi de cinci zile. Eu parcă aș încerca, mai ales că o vacanță așa pe sfârșit de an parcă te încarcă cu energie.

Programul incepe pe 2 noiembrie si dureaza pana pe 19 decembrie asa ca eu zic sa va grabiti sa cautati cazarea. O sa caut si eu si promit sa revin cu un text in care sa va prezint ce oferte am gasit eu.

Voi cauta si prin Buzau variante, mai ales ca aici la noi zonele montane sunt superbe. Revin cu aceste amanunte.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s