Util: evaluări și consiliere gratuite pentru pacienți cu probleme ortopedice

În urmă cu mult timp m-am abonat la newsletter-ul celor de la ȘcoalaMamelor. Deși, recunosc, uneori nu citesc decât titlul acestor mailuri, astăzi am primit unul al cărui conținut m-am decis să-l împărtășesc cu voi. Și asta pentru că, am decis ca de fiecare dată când voi afla o informație utilă pentru oricare dintre cititorii mei o voi împărtăși.

Revenind la ale noastre, în mailul de astăzi ni se comunică următoarea informație, spun eu foarte utilă pentru cei care sunt la nevoie: evaluări și consiliere gratuite pentru pacienți cu probleme ortopedice. Aceste consultații vor fi acordate de un specialist străin, respectiv Prof. Dr. Burak Boynuk. Potrivit acestui mail, Prof. Dr. Burak Boynuk este un specialist în ortopedie și traumatologie din cadrul spitalului Acibadem Bakirkoy Istanbul, este unul dintre cei mai apreciați specialiști din cardul grupului medical Acibadem și autor a peste 50 de lucrări științifice naționale și internaționale.1415284590

Românii cu grave probleme, respectiv rupturi de ligamente încrucișate sau menisc, proteză de genunchi sau de șold, artroscopie umăr, ruptură de coafa rotatorie, hallux valgus, care au avut posibilitatea de a merge până la Istambul au putut fi operați chiar de medicul specialist care mâine, 7 noiembrie, se va afla la București.

Medicul se va afla mâine la Biroul Acibadem București, str. Nicolae Golescu, nr. 17, etaj 2. Tel: 021.313.99.38/0733 602 354, la ora: 13.00. Alături de el se va afla și Andreea Marin, cea care a inițiat proiectul Școala Mamelor.

Cât despre cei care vor să știe mai multe despre Acibadem , iată ce am primit pe mail:

                Acibadem este cel mai mare și cel mai apreciat furnizor privat de servicii de sănătate din Turcia încă din 1991. Grupul deține 17 spitale generale și 13 clinici ambulatorii. Acibadem este un centru de referință pentru multiple tratamente complexe ce implică tehnologii ultramoderne și experiență vasta. Grupul furnizează servicii complete de diagnostic și tratament, având o echipa de profesionisti de top in domeniul medical, tehnologii de ultima generatie, infrastructura moderna si servicii medicale acreditate de JCI (Joint Comission International) . Centrele Acibadem sunt: 5 de oncologie (chirurgie, radioterapie, chimioterapie), 10 de cardiologie (pediatrie și adulți), 9 de infertilitate (FIV), 5 de transplant (ficat, rinichi, măduvă osoasă), 3 pentru coloana vertebrala si articulatii, 1 de medicina sportiva (acreditat FIFA ca Centru de Excelenta), 6 de medicina nucleara și 3 de chirurgie robotica. Toate aceste centre sunt recunoscute la nivel national si international pentru calitatea serviciilor, tehnologia moderna si medici de renume.

Fiind prima institutie de sanatate cotata public la Bursa de Valori de la Istanbul, Acibadem investeste atat in Turcia, cat si in industria medicala. Grupul isi continua eforturile de a oferi servicii de top, accesibile, complete și de încredere pacientilor sai.
In primavara anului 2013, Acibadem a deschis un punct local de informare in Bucuresti destinat tuturor pacientilor care doresc sa acceseze serviciile grupului de sanatate. Biroul local poate fi contactat la adresa info.ro@acibadem.com.tr. 

Multă sănătate , vă doresc tuturor!

Reclame

O părere la “Util: evaluări și consiliere gratuite pentru pacienți cu probleme ortopedice

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s