Cadouri utile pentru întreaga familie

Deși până la venirea lui Moș Crăciun mai sunt câteva săptămâni bune, în acest an eu m-am hotărât să încarc sacul Moșului mult mai devreme. Vreau să am timp să aleg darurile potrivite pentru fiecare, să scap de stresul cumpărăturilor făcute pe ultima sută de metri și mai ales să pot alege, cu răbdare,un cadou util. Mai mult decât atât pot gestiona mai bine bugetul astfel încât să nu intru în ”criză de bani” în preajma sărbătorilor când lista necesităților este atât de lungă!

Așa că eu am pornit la cumpărături. Nu vă gândiți că mă apuc de colindat magazinele pentru că deși mersul pe jos face piciorul frumos, timpul este limitat. Așa că varianta cumpărăturilor online mi se potrivește ca o mănușă. Și gândindu-mă la ce îi place fiecărei ființe dragi din viața mea am găsit câteva produse care spun eu că ar fi foarte utile pentru ei. Și cum era firesc am început SmaVancu fiica mea. Mă imită în tot ce fac, iar laptopul face parte din viața ei cum face și din a mea. Însă avem doar unul, iar asta este uneori o problemă. O tabletă pe care să se uite la desene (menționez cu program limitat!) sau la o poveste și chiar un joc educativ de unde, de exemplu Miru a învățat câteva cuvinte și cântecele în engleză, eu cred că ar face-o fericită și ne-ar rezolva și mica noastră problemă. Mi-am calculat bugetul și am considerat că 250 de lei ar fi suma pe care aș fi dispusă să o dau pentru acest produs. Nu caut neapărat ceva performant ci doar să satisfacă necesitățile Mirunei. Am tot căutat și la recomandarea unor prieteni care , la rândul lor sunt clienți fideli, am intrat pe site-ul Elanko.ro. Sunt foarte încântată pentru că am găsit exact ceea ce mi-am dorit: o tabletă Smailo Duo Vanilla la 249 de lei.  Prea multe nu cunosc în materie de IT însă sunt oferite 24 de luni de garanție, fapt care mă convinge că în cei doi ani pot sta liniștită. Pe site sunt oferite toate detaliile acestui model așa că voi ruga un prieten să le consulte și să-mi ”traducă”.

Și dacă tot am ajuns aici, mi-au mai atras atenția încă două produse utile pentru mama și pentru mine. Mamei mele îi place să ”bucătărească” mai ales prăjiturele pentru nepoțica ei, iar preferatele Mirunei mele sunt brioșele. De orice fel: simple, cu ciocolată, cu fructe. Brioșe să fie. Pe de altă parte, și mamei îi place să le facă. Au o compoziție relativ simplă și se fac ușor și repede. Însă cu noua surpriză pe care i-o voi face de Crăciun sunt convinsă că brioșele vor deveni floare la ureche. Nu ați ghicit!? Este un aparat Taurus de făcut brioșe simplu și rapid. Iată cum:

Colecția cuprinde și alte aparate pentru prepararea altor tipuri de prăjituri. Toate sunt pe Elanko , iar prețurile sunt acceptabile. nu putea să nu îmi fac un mic dar foarte util de altfel pentru întreaga familie. Este un aparat de adunat scame. Fiind sezonul rece folosit mai mult hăinuțele din lână și atunci scamele devin o problemă. Acest aparat minune de la Zass cred că va fi foarte util. În plus, prețul este de doar 39,90 de lei. ZLR_022

Acum că am intrat mă voi abona și la newsletter-ul Elanko.ro. Au o promoție și dacă te abonezi intri automat în marea extragere de unde poți câștiga premii foarte utile. Intră și tu vezi premiile și abonează-te! Ești informat despre noile promoții și te poți alege și cu daruri utile! Mult succes!

Reclame

6 păreri la “Cadouri utile pentru întreaga familie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s