Cum alegi magazinul online potrivit?

Cumpărăturile online au devenit  un obicei. Suntem în era tehnologiei și oricine are un calculator acasă sau la serviciu a trecut deja la achiziția produselor din mediul virtual, eliminând astfel umblatul prin magazine și suprataxele impuse de comercianții obligați să crească prețurile pentru a-și acoperi cheltuielile cu spațiul, vânzător, etc.

Ei bine, în același timp, pe măsură ce numărul cumpărătorilor din mediul online a crescut au apărut tot mai multe site-uri de unde îți poți cumpăra orice: de la hârtie igienică și până la aparatură electrocasnică, electronice, piese IT, haine , etc. Însă, cum alegem site-ul potrivit? De unde știm că cei din spatele magazinului online sunt de încredere, iar produsele sunt de calitate? De unde știm că pe site sunt afișate niște produse iar când ajunge coletul surpriza nu este alta? Suntem oare tentați să ne lăsăm duși de val când vedem prețuri mici? Cum putem verifica dacă totul este ceea ce pare? 

Sunt multe întrebări la care aș dori să încerc să vă ofer cinci răspunsuri. Asta mai ales că se apropie cu pași repezi Black Friday când site-urile vor fi pline de oferte, din toate domeniile.

1. Verificăm datele despre site. Experiența în domeniul vânzărilor online. Dacă a rezistat în timp, pe o piață atât de competitivă atunci înseamnă că a câștigat încrederea clienților. Ar fi indicat să conțină și cele două simboluri prezentate mai jos de mine. Arată că magazinul are cele două atestări foarte importante pentru mediul virtual.logo_trusted

2. Diversitatea produselor și ciclicitatea cu care ofertele sunt actualizate. Asta înseamnă că sunt vânzări, iar acest lucru dovedește că produsele sunt bune, iar oamenii le cumpără cu încredere.

3. Comunicarea cu cei din spatele site-ului. Pentru mine este foarte important  să aleg produsul potrivit nevoilor mele, iar sfatul unui specialist mă ajută. Mai ales că nu pot ține pasul, tot timpul, cu noutățile din domeniu.

magazin_atestat_armo4. Calitatea produselor. Este foarte important pentru mine ca să mi se ofere certificate de garanție de producător pentru produsele achiziționate. La fel de important este să pot returna produsul dacă nu corespunde comenzii, iar banii să îi pot recupera. De asemenea, dacă vorbim de produse din domeniul it sau jucării electronice ar fi bine să găsim un magazin care fie să ne schimbe produsul dacă se strică în perioada garanției sau să îl schimbe, fără alte costuri.

5. Modalități de plată multiple. Sunt unele magazine online care îți pot oferi și mici credite prin șase rate, fără dobândă. Asta pentru produsele cu valori mai mari.

Cam astea ar fi, din punctul meu de vedere, criteriile minime după care ar trebui să ne alegem magazinul online potrivit. Și acum că v-am spus care sunt regulile mele, iată unul din magazinele online preferate: Dwyn Shop . Răspunde la toate întrebările de mai sus și mai mult decât atât acum găsiți aici reduceri mai ceva ca de Black Friday: televizoare, telefoane, jocuri și console, tablete și chiar electrocasnice.Are o experiență de zece ani în domeniu, seriozitate, drept de retur al produselor, livrează produsele în aceeași zi și au chiar un magazin fizic pentru verificarea produselor.

De exemplu acest telefon Samsung Galaxy S5. Priviți filmulețul și vă veți convinge că este un super mobil. Cât despre preț, Dwyn Shop are o ofertă excepțională : Doar 2099 de lei.

M-au convins atât calitățile telefonului cât și prețul mult mai mic decât în magazine. O altă ofertă care m-a convins este și acest televizor Smart 3DLED. Este exact ceea ce mi-am dorit pentru a putea vedea cât mai bine emisiunile mele preferate. Până acum prețul mi s-a părut prea mare și așteptam reducerile de iarnă pentru a-l cumpăra. Însă a venit momentul. Aici costă acum doar 1849 lei, adică cu peste 500 de lei mai puțin. Are diagonală de 80 cm și o rezoluție foarte bună. Eu pe acesta îl aleg, însă oferte mai sunt și alte modele. banner-tv-sam-ieftin-1

 

Mă întreb dacă acum sunt aceste reduceri ce surprize ne așteaptă de BlackFriday! Pregateste-te de reducerile Black Friday la dwyn.ro! Vino alaturi de prieteni și famile zi de zi și urmărește promoțiile săptămânale! Aboneaza-te la newsletter ca să fii primul care află promțiile de Black Friday!

Până atunci abonează-te la newsletter: http://www.dwyn.ro/p-abonare. Așa ești la curent cu toate noutățile!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s