Ofertele de pe Strada IT i-au atras până și pe Tom și Jerry

Anunț important!

Fenomenul Black Friday a depășit orizonturile lumești. Reducerile îndrăznețe și oferta atractivă au captat atenția până și personajelor de desene animate. Tom și Jerry au fost primii care au primit semnalele, iar dorința lor este doar una: de Black Friday să ajungă pe toate laptopurile, telefoanele…televizoarele. Lupta devine aprigă…iar ținta lor este Strada IT. De aici, se pare că au fost emise semnalele celor mai bune oferte, iar stocurile sunt atât de mari încât BlackFriday va continua până pe 28 noiembrie…în timp ce alte magazine de profil fenomenul se va încheia pe 23 noiembrie.

Tom și Jerry au pornit în fugă. Lupa este strânsă. images

 

Gândul că altcineva va profita de reducerile de până la 70% la telefoane, televizoare, laptopuri îi îngrozește. Recurg la tot felul de trucuri și jocuri murdare pentru ca amândoi vrea ca el să fie primul… Se bat, pun bombe….se duelează…images (1)Este gestul extrem la care au ajuns pentru ca de ofertele de pe Strada IT nu poate profita decât unul! Cel puțin așa cred cei doi, care orbiți de prețurile mici nu pot vedea că de Black Friday, la Strada IT este loc pentru toată lumea. Ofertele sunt pentru toate gusturile și toate buzunarele. De exemplu televizorul acesta: http://www.stradait.ro/monitoare-tv/televizoare/led-tv/led-tv-samsung-40-ue40h6670-3d-smart-2-glass-sm-650738.html   costă cu 800 de lei mai puțin. Asta da reducere!

Și la laptopuri reducerile sunt fabuloase. De exemplu: laptopul din oferta asta :  http://www.stradait.ro/laptopuri-si-tablete/laptopuri/laptop-notebook/laptop-lenovo-thinkpad-t430s-intel-core-i5-3230m-140-led-ln-670504.html are o reducere de 20%.

Telefoanele sunt și ele la înălțime. Și asta pentru că specialiștii de pe Strada IT au avut grijă ca de Black Friday fiecare client să plece mulțumit acasă. Iată aici este locul unde găsiți telefonul compatibil cu necesitățile și buzunarul vostru: http://www.stradait.ro/telefoane/telefoane.

Imediat ce au aflat toate aceste lucruri, Tom și Jerry s-au liniștit. Acum știu că nu trebuie să stea la coadă și au garanția unor produse performante la prețuri avantajoase. Nici măcar nu trebui să mai alerge, ofertele de BlackFriday vor continua și în zilele următoarele. Așa, în sfârșit Tom și Jerry au făcut pace. tomandjerry460

După ceva timp, au ajuns pe Strada IT și aici și-au ales exact ce și-au dorit: ceva telefoane și laptop..În final s-au declarat mulțumiți și bucuroși că pot împărți, fără certuri, aceleași gadget-uri!

01-49b958b3-7165-46bb-9b0b-9ba4a54fe6f9_large descărcare (1)

 

Și Tom și Jerry au folosit cu drag produsele cumpărate de pe Strada IT. Știau că pentru orice informație pot suna la 0726 88 00 88, iar specialiștii le vor răspunde la orice întrebare. Și pentru ca pe viitor să nu rateze nicio ofertă de pe Strada IT, Tom și Jerry s-au abonat la newsletter. Așa primesc , înaintea tuturor cele mai atractive oferte.

 

La final, Tom și Jerry i-a îndrumat pe toți să meargă pe Strada IT: Aici ofertele continuă până pe 28 noiembrie!

bg_stradait

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s