CrisSmile, pentru o familie cu zâmbete largi!

Trebuie să recunosc…sunt una dintre persoanele care ajungea într-un cabinet stomatologic doar când avea nevoie. Și asta după câteva rugăciuni, închinat de câteva ori…momente de cumpănă, iar când ajungea în fața medicului stomatolog (oricât de profesionist aș fi știu că este) limba i se împleticea de frică astfel încât odată ajunsă pe scaunul cu pricina…tremura mai ceva ca, vorba aceea, ”câinele la injecție”. Ce mai… o senzație groaznică! Să nu mai povestesc de felul în care număram, în gând, secundele…așteptând să aud că pot pleca. Episoade cumplite pentru mine. Însă cum spune românul: ”toate până într-o zi!”. Așa a fost și în cazul meu.

Și asta pentru că, acest coșmar s-a transformat în cel mai frumos vis al meu. Totul s-a întâmplat într-o zi de vară, când cu gândul că vreau să strălucesc în ziua nunții mele (cum de altfel visează orice mireasă) banner-cris-smile_1wuimi-am luat inima în dinți și m-am decis să îmi recapăt zâmbetul meu inconfundabil. Cel care îmi luminează fața și face ca în jurul meu să fie doar bucurie. Aveam o carie exact pe dintele din față. Aveam nevoie de un implant dentar. De asemenea, un detartraj ar fi fost recomandat. Hotărâtă să îmi recapăt sănătatea danturii mele și bineînțeles frumusețea zâmbetului am început căutările unei clinici potrivite. 

În minte am avut câte criterii esențiale: că fie o clinică performantă,  medici profesioniști cu experiență, produse de calitate și…cum era firesc…prețuri accesibile. Știu, greu! Asta am crezut, cel puțin la început. Însă nu m-am dat bătută. Așa că am mers la sora mea în București, eu fiind din Buzău. Orașul mare…de unde să încep căutările? Însă cum în viață atragi ceea ce îți dorești, iată că s-a produs și minunea: vecina surorii mele îmi recomandă CrisSmile  –  cică, îmi spunea ea, un cabinet stomatologic complet. Cu tot ce vrei.” Îți fac acolo tot ce vrei: doar că nu te spală pe dinți”, adaugă femeia.

Sincer, inițial, am spus că este nebună. Că vorbește așa să nu adoarmă. Însă neavând altă opțiune, mă duc către clinică…mai ales că nu era departe…adică tot în sectorul 5, unde locuiește și sora mea…mai exact strada Malcoci 2.  Efectul a fost instantaneu waw! Curat, oameni deschiși, plăcuți…bine pregătiți. Am primit toate informațiile necesare. Am fost tratată frumos și m-am simțit că am ajuns într-un loc unde oamenii sunt tratați ca atare. Nu am simțit că am ajuns în locul unde trebuie să scot din buzunare cât de mulți bani pot și fără să mă simt în siguranță. La CrisSmile am simțit că visele devin realitate. Pe 1319466537985scurt, am făcut o programare, iar în scurt timp, mi-am recăpătat dantura perfectă, zâmbetul luminos.

Așa teama și reținerea pe care o aveam față de stomatologie a devenit istorie, iar pentru mine, acum, mersul la stomatolog este plăcere. Chiar dacă trebuie să vin până la București pentru o carie eu spun că totul merită efortul. Specialiștii își fac treaba, lucrarea este de calitate, iar prețurile sunt accesibile. În plus, clienții se simt oameni tratați pe măsura așteptărilor. Mai mult decât atât, periodic CrisSmile are oferte avantajoase pentru o gamă largă de lucrări. De exemplu, acum clinica stomatologică oferă, până pe 15 decembrie, aparat dentar ceramic – arcadă – la doar 2500 de lei, aparat dentar safir – arcada- 2700 de lei, detartraj și periaj profesionist – ambele arcade – 100 de lei..și multe altele. Tot la CrisSmile sunt tratați așa cum se cuvine și copii. Un lucru excepțional. Acum sunt mămica unei fetițe de patru ani, care are probleme cu dințișorii, și sincer mă bucur să știu care este cel mai bun tratament pentru ea.

Sunt convinsă că sunt și acum persoane care trăiesc senzația pe care eu am trăit-o în urmă cu mulți ani și care încă nu se simt confortabil când merg la stomatolog. Sunt convinsă că aveți cunoștințe care au lucrări de proastă calitate. Cărora le-au căzut plombele sau care au rămas fără proteze. Nu este cazul să vă mai chinuiți. CrisSmile are soluția pentru o dantură sănătoasă și un zâmbet frumos. Cu o simplă programare acest coșmar devine cel mai frumos vis: cris-smile

 

 

 

Reclame

11 păreri la “CrisSmile, pentru o familie cu zâmbete largi!

    • oricum merita drumul….dar ai si tu dreptate..specialiști ca la crissmile ar fi bine sa existe peste tot..si conditiile de acolo…pentru lucrari mai ample eu iti recomand sa mergi acolo cu toata increderea

  1. De cand ma chinui si eu sa ajung la dentist… Sunt norocoasa ca stau in Bucuresti. Mi-a dat curaj articolul tau, care este si plin de detalii foarte utile.

    • ma bucur ca pot fi de folos…asta mi-am propus cand am gandit acest blog….multumesc pentru ca ai ajuns pe bucuriacopilului…si succes la crissmile…sa ne lasi poze si comentarii dupa ce mergi la stomatolog

  2. In ceea ce priveste teama de stomatolog poate fi învinsă cuuşurinţă cu ajutorul stomatologului,modul in care îţi explică tehnica lucrarii dentare. Trebuie să fim atenţi în alegerea cabinetului stomatologic la care ne vom duce.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s