Iată cum să economisești 500 de lei și totuși să cumperi ceasuri originale

Suntem prea săraci ca să ne cumpărăm lucruri ieftine. Este o vorbă în care sincer cred, însă nu pot să nu banner-site2recunosc că, de câte ori am ocazia, profit de reduceri, pentru a-mi cumpăra lucruri de calitate dar la prețuri pe care mi le permit. Ei bine cam așa a fost și de acest BlackFriday. Nu am alergat după telefoane, tablete, televizoare sau alte electronice și electrocasnice (deși trebuie să mărturisesc că mi-am ajutat mama să-și cumpere o mașină de cusut electrică ) însă mi-am îndeplinit o veche dorință. Și anume am reușit să-mi cumpăr un ceas bun, frumos, de calitate și la un preț pe care mi l-am permis. Nu spun ieftin, deși reducerea a fost de 40%, pentru că ar însemna să îi scad din calitate și nu este cazul. 

Este un ceas marca Fossil – un brand american foarte cunoscut. Povestea lor a început în 1984, adică exact când eu mă nășteam. Cu un succes neașteptat încă de la început, firma pusă pe picioare de un texan a rezistat în timp . Mai mult decât atât a devenit cunoscută în toată lumea, iar astăzi alături de ceasuri, atât de damă cât și de bărbați, firma Fossil produce și bijuterii și alte accesorii. Portofoliul cuprinde 300 de modele de ceasuri, majoritatea având un mecanism cu quartz și adresându-se publicului larg doritor de un ceas la un preț bun dar elegant. Ei bine aceleași criterii le-am avut și eu când, în aceste zile de reduceri cu ocazia BlackFriday am plecat la vânătoare de ceasuri. Prima opțiune fossil-stella-es2859~8384994bineînțeles că a fost Fossil (urmau altele dacă  nu găseam nimic atât cât să-mi permită portofelul). Spre fericirea mea, căutările nu au durat foarte mult pentru că pe CautCeas am găsit unele dintre cele mai cunoscute modele Fossil http://www.cautceas.ro/catalog/fossil-656735. Mi-au plăcut toate. Alegerea a fost dificilă. Și asta mai ales că prețurile erau reduse considerabil la toate modelele. Vorbim de reduceri de peste 40%, la unele modele, chiar li la cel pe care mi l-am ales. Modelul Stella http://www.cautceas.ro/cumpara/fossil-stella-es2859-7755097  a fost alegerea mea din mai multe motive. În primul rând îmi plac ceasurile un pic mai mari, spre cele bărbătești. Apoi culoarea …spre arămiu…care se poartă. Geamul este dintr-un cristal mineral ceea ce înseamnă că este foarte rezistent, cureaua este din oțel inoxidabil. Și nu în ultimul rând, două dintre cele mai importante aspecte au fost faptul că pe CautCeas am garanția faptului că produsele sunt originale, iar prețul a fost cu 300 de lei mai mic. Adică am plătit doar 450 de lei, față de 750 cât era prețul inițial.

Păi cu așa argumente, m-am simțit motivată ca pentru Crăciun să-i aleg mamei mele tot un ceas. Iubește, la rândul ei, să poarte ceas, însă are o problemă. Se irită de la orice fel de material de proastă calitate. Am încercat să-i cumpăr din comerț cu brățară imitație din piele..însă degeaba. Și cum până acum nu am avut bani să îi cumpăr unul original mama nu are ceas. Pe CautCeas, oferta ceasurilor de damă a fost una foarte bogată, dar m-am oprit tot la o variantă Fossil http://www.cautceas.ro/cumpara/fossil-georgia-es3413-7756076 . E micuț, elegant, cureaua din piele, fossil-georgia-es3413~8386503iar produsul original. Prețul, ca și celelalte, redus considerabil. Am plătit cu 40% mai puțin.

Una peste alta,CautCeas mi-a oferit ocazia să cumpăr ceasuri de calitate, la prețuri bune și să fac două bucurii: una mamei care nu a mai purtat un ceas de câțiva ani și mie. În plus, am economisit aproape 500 de lei! Sincer asta numesc eu reducere!  În plus, transportul a fost gratuit, iar produsele au garantat o garanție de doi ani.

Oferta de BlackFriday la CautCeas se va încheia pe 28 noiembrie, însă eu vă invit să accesați și să urmăriți magazinul online pentru că, după asemenea reduceri, este clar că sunt genul de oameni care știu să-și răsplătească clienți care, la rândul lor, știu să aprecieze calitatea și bunul gust.

Pe CautCeas găsiți ceasuri atât de damă cât și de bărbați de la cele mai cunoscute mărci precum Bossart, Detomaso, Festina, Pierre Cardin, Guess, Lorus by Seiko, Casio și altele. O categorie specială este cea rezervată bijuteriilor. Și aici lucruri atractive și interesante.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s