Moș Crăciun vine și pentru laptopul meu!

Mai este puțin și vine Moș Crăciun. Cum am o fetiță de patru ani, la noi în familie încă este vie tradiția scrisorii lui Moș Crăciun. Așa că m-am înarmat cu o foaie și un pix pentru a scrie dorințele fetiței mele, dar și a întregii familii…că doar este tradiție. Și scrisoare începe cam așa…

Dragă Moș Crăciun,

”Am mai crescut un anișor și anul acesta am fost mai cumințică așa că, anul acesta, mi-ar dori cel puțin la fel de multe daruri ca anul trecut. O căsuță mare de păpuși este ceea ce îmi doresc cel mai mult, însă aș vrea și cele două păpușele Elsa și Ana dar și o bucătărie mare”.

Cam așa a sunat ceea ce și-a dorit fiica mea. Am urmat eu…un ceas, mama, tata…

Și cum ne concentram noi să-i scriem cât mai frumos lui Moș Crăciun…pe un fond muzical de sărbători…deodată liniște. Muzica noastră nu se mai auzea. Laptopul ne lăsase. Bateria se terminase.

Off…a spus fetița mea, un mare iubitor de muzică…de orice fel. Da..m-am ridicat repede l-am băgat în priză…și după câteva minute s-au auzit din nou minunatele colinde. Însă, hop sclipirea mea de moment.

Măi, laptopul vrea și el ceva: O baterie nouă de la Moș Crăciun. Notat!

baterie-laptop-acer

Acum că am terminat lista, am plecat la vânătoare, că lista este lungă, iar Crăciunul se apropie. Și cum cel din urmă va fi cel dintâi, iată că bateria pentru laptopul meu s-a rezolvat.

Cu reducerile de LaptopGarage care ajung și până la 30% la mii de modele de baterii pentru toate mărcile de laptopuri totul a fost foarte simplu. De exemplu, pentru modelul meu Acer am găsit 1189 produse la prețuri foarte avantajoase. Am profitat de ocazie și i-am luat o baterie laptop nouă și surorii mele care are un Dell , model mai vechi care la fel stă cam prost cu rezistența fără alimentare. La fel reduse cu 30%. Ce mai , Moș Crăciun anul acesta va veni foarte încărcat, iar cu economiile făcute îi pot cumpăra un cadou mai mare fiicei mele!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s