De ce este important să ai geam termopan?

Pentru că este o provocare să dau răspunsul potrivit acestei întrebări, voi scrie acest articol pentru toți f4cei care au înțeles că să-ți montezi termopan nu este o modă ci o necesitate. Și pentru a te putea bucura de toate avantajele acestei tâmplării trebuie să-i alegi pe cei mai buni din domeniu.

Deși pare nefiresc, voi da răspunsul, mai întâi, la cea de-a doua provocare: cei mai buni din domeniu, din punctul meu de vedere sunt PlusConfort. Iată câteva argumente, cu care îmi susțin afirmația:

 

Pornind chiar de la filozofia afacerii, respectiv ”Seriozitatea, profesionalismul și orientarea spre client, ca elemente de bază ale filozofiei noastre de afaceri, oferă convingerea că Plus Confort este partenerul potrivit pentru dumneavoastră”, îți poți da seama că în spatele unei promisiuni pentru o lucrare bine făcută stă garanția unei echipe unite pentru care contează calitatea muncii lor și mulțumirea clientului.

f8Poate la prima citire par vorbe spune frumos, strategie de marketing însă după o verificare atentă atât a activității firmei cât și a evoluției acesteia ai garanția că PlusConfort este exact ceea ce ai nevoie când îți dorești o schimbare în bine pentru căminul tău. De exemplu, are peste zece ani de experiență în domeniu, perioadă în care, spre deosebire de alte firme concurente care deveneau active doar sezonier, Plus Confort a evoluat, crescând atât numărul angajaților cât și cifra de afaceri. Un alt element care confirmă faptul că este o firmă serioasă și doar niște spăgari care vor să facă bani de sărbători este și activitatea măsurată în cei peste 200.000 de metri de ferestre , uși și fațade executați și montați.

De asemenea, pentru mine este foarte important faptul că au un portofoliu de servicii foarte vast. Iată lucrările ce pot fi executate de ei:

 • Execuție și montaj tâmplarie aluminiu și PVC

 • Montaj de structuri vitrate de aluminiu tip “perete cortină”

 • Placări de fațade cu aluminiu compozit, ceramică și HPLsigPLC

 • Reabilitări termice de fatade

 • Termo-hidroizolari de terase

 • Amenajari si compartimentari interioare

 • Executia de lucrari de zidarie, tencuieli exterioare si decorative

 • Montaj structuri metalice pentru constructii

 • Consultanta, proiectare si executie in instalatii

 • Restaurare monumente istorice si de arhitectura

 • Antrepriza generala in constructii

În ceea ce privește calitatea materialelor, Plus Confort lucrează doar cu furnizori din Europa dezvoltând cu succes relații de parteneriat cu Baumit Austria, Schuco Germania, Alumil Grecia, Rehau Germania, Saint Gobain Franta, Sika Elvetia, Isopan Italia, Ringer Austria, Urban Germania, Komatsu Japonia, f7Knauf Germania. Dovadă a acestor bune colaborări și a standardelor înainte a calității sunt și numeroaselor lucrări cu clienți străini care au dezvoltat afaceri în România, precum Gaz de France, Carrefour, etc.

Și acum dacă am stabilit pe mână cui putem încredința liniștea și siguranța căminului nostru vă pot răspunde și la cea doua întrebare: de ce ne trebuie geam termopan. De fapt acest răspuns vine tot de la Plus Confort. Este și normal. De obicei, când nu știm ceva consultăm specialiștii din domeniu: Iată ce spun cei de la PlusConfort – care sunt avantajele tâmplăriei PVC:

– Cheltuieli minime: cost de achiziție redus comparativ cu alte sisteme, reducere a pierderilor profilcomp_pc1cde căldura din locuința la nivele foarte mici : coeficienți de transfer termic de până la 1.1 W/(m²K).
– Confort fonic sporit (pot reduce cu 40-50 dB nivelul zgomotului care pătrunde în casă).

– Întretinere ușoară, nesolicitând vopsiri sau lăcuiri repetate.
– Etanseizare perfecta , prin folosirea garniturilor duble din cauciuc de foarte buna calitate, cat si prin imbinarea prin sudura a profilelor.
– Rezistenta optima prin folosirea armaturii zincate de 1.5 mm.
– Estetica deosebita si posibilitati coloristice nelimitate.
– Feronerie germana produsa de GU – lider european , garantate la minim 15.000 de cicluri inchidere-deschidere, cu variate posibilitati de deschideri (simpla, oscilobatanta, culisanta).
– Geam termoizolant 4-16-4 mm tip clar, ornament, antiefractie, colorat, reflexiv cu coeficient de transfer termic de 2.8 W/(m²K), cat si geam termopan Low-E avand coeficient de transfer termic de 1.4 W/mpKf3

La toate acestea, eu aș mai adaugă CONFORT. Este exact ce avem nevoie când ajungem acasă. Liniște, dragostea celor dragi și confortul necesar pentru a ne relaxa după o zi aglomerată, zgomotoasă și tensionată.

Și cum prețul contează foarte mult atunci când facem o astfel de investiție vă pot spune că PlusConfort este de partea clientului având prețuri avantajoase garantând raportul calitate preț.

Acum că știți exact cui să vă adresați vă invit pe strada Drumul între Tarlale din sector 3, București, unde se află sediul central al firmei sau îi puteți contacta la număr de telefon  +40 21 255 41 15.

Mult succes!

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s