Top-cadouri te ajută să fii sexi și bună de Crăciun!

Nu știu câți vor fi încântați de ideea mea, însă anul acesta de Crăciun vreau să nu mai respect ”tradiția”. logoMi-am propus să renunț la cadourile obișnuite, la goana după cumpărături, la orele în șir pierdute gândindu-mă la cadoul perfect pentru fiecare persoană dragă și nu mai spun de banii cheltuiți pe daruri…poate uneori inutile pentru cei care le primesc.

Anul acesta reinventez lista de cumpărături! Și încep cu începutul. Schimb modul de a cumpăra. Anul watermarklarge (1)acesta voi sta comod, în fața calculatorului, cu o cană de ciocolată caldă și în compania bradului frumos împodobit și voi cumpăra online.

Mai este foarte puțin până la Crăciun, așa că trec la treabă. Și cum vreau ce-i mai bun – ”idei de top” – , tastez pe google top-cadouri. Găsesc acest minunat site cu daruri pentru toate gusturile, buzunarele și genurile. Și cum era de așteptat, primul click îl primește categoria cadouri de crăciun. Așa cum am spus, vreau să ies din anonimat. Așa că în locul puloverelor, șosetelor, parfumurilor sau a altor daruri pe care consider că i le pot cumpăra persoanei iubite cu altă ocazie, de Crăciun mi-am propus să fiu sexi …dar bună: un clopoțel sexi plin de dorință asortat cu o pereche de cătușe roșii vor reprezenta sarea și piperul unei frumoase și romantice declarații de dragoste pe care intenționez să i-o ofer iubitului meu. Atmosfera va fi încinsă de un sticlă de vin, frumos asortată cu magia Crăciunului, alături de o candelă care va completa cu succes decorul de sărbătoare.

Aceasta este alegerea mea pentru iubitul meu. Simplu dar, sunt convinsă, cu efect! Și, să vă spun un secret…suma cheltuită este de doar 70 de lei, două dintre produsele alese fiind chiar și la reducere! Asta dovedește că nu banii pe care îi scoți din buzunar dă valoarea cadoului ci ideea și efectul final al darului.

Odată conturată această idee continui să navighez pe top-cadouri.ro și mă îndrept la categoria cadouri large (5)haioase de unde am ales câte lucruri interesante pentru cei dragi. Iată câteva idei: o păturică roșie cu ursuleț este o idee minunată pentru fetița mea…care adoră large (4)păturicile pufoase și culoarea roșie, iar un set de ceai inedit…brăduț încadrat perfect în bucătăria mamei decorată special pentru sărbători este alegerea pentru mama. Așadar, cu mai puțin de 200 de lei am rezolvat lista mea de cumpărături. Nici de transport nu trebuie să-mi fac griji. Echipa de profesioniști top-cadouri face cinste! La comenzi de peste 100 de lei , transportul este gratuit în orice oraș. În plus, la finalizarea oricărei comenzi se primesc puncte cadou cu ajutorul cărora comenzile viitoare vor fi mult mai ieftine.

Iar dacă chiar dacă ai rămas în pană de idei pentru cadourile de Crăciun și nu numai apelează la profesioniștii de la top-cadouri.ro vă pot ajuta în alegerea produselor potrivite pentru cei dragi. Cu un telefon la 0721.090.039 totul se rezolvă! Spor la cumpărături!

banner_photo_landscape_226

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s