Înainte de toate alege sănătatea! Alege farmaciile Vivat!

Sunt o persoană foarte ocupată motiv pentru care atunci când vine vorba de cumpărături sunt mai mereu pe fugă. Așa că, indiferent de ceea ce am nevoie, nu stau foarte mult pe gânduri, iau repede produsul îl plătesc și plec mai departe. Însă de curând, mi s-a întâmplat un lucru de care oarecum eram conștientă însă, sincer, niciodată nu am stat să-l verific. La solicitarea părinților, am mers să cumpăr un tensiometru. Cum nu aveam prea mult timp la dispoziție, în pauza de la serviciu, un coleg s-a oferit să mă ducă la farmacia Catena, de unde el își face în mod frecvent cumpărăturile și unde are și card de fidelitate. eu, foarte încântată, să scap repede și mai beneficiez și de reducere, am sărit în mașină până să termine el ce avea de spus. Însă, bucuria a avut picioare scurte. Păi, am rămas fără cuvinte, că bani oricum nu aveam atâția în buzunar, când am aflat că după ce se aplica reducerea acel tensiometru costa 1528595_657670507623559_699110922_nîn jur de 280 de lei. Vorba aia…”scump, scump…dincolo era mai ieftin” . Și uite așa, am făcut eu cale întoarsă lăsând cumpărăturile mele pe altădată. Și cu gust amar, că de acum credeam că am vreo criză de fiere, am plecat eu de la farmacia Catena..farmacia ”inimilor dezamăgite”.

Și totuși, acasă ar fi trebuit să ajung cu tensiometru. Nu de alta dar nu mai aveam nevoie să-i mai crească tensiunea tatălui și din cauza asta….că are el suficiente pe cap. Ce să fac? În mintea mea se derulau tot felul de scenarii cum că trebuie să iau farmaciile la rând și să caut un preț mai bun. Dar cum stăteam eu așa pe gânduri, la sfârșitul programului, în stația de maxi-taxi zăresc peste drum o farmacie micuță, fără prea multă reclamă, doar acel semn tradițional care semnalizează existența unei farmacii, chiar la parterul unui bloc. Mă uit la ceas și îmi dau seama că mai am timp de o încercare.

Așa că, cu oarecare reținere, dar totuși plină de speranță îmi iau inima în dinți și intru în farmacie. Aici, două doamne (una mai tânără- cred că era practicantă) și alta  mai în vârstă cu zâmbetul pe buze mă salută și mă întreabă politicos cu ce mă pot ajuta. Parcă m-am înveselit instant și întreb de un tensiometru marca Omrom (așa le recomandase medicul părinților). Surpriză: produsul era în stoc , iar prețul a fost de 220 de lei. Bucuroasă de vestea primită  – căci vorba aia era o diferență de 60 de lei…banii mei pe maxi-taxi pe o lună – scot banii și le mulțumesc doamnelor pentru amabilitate.

Încântată de situație, profit de ocazie și le întreb pe doamne și de o cremă de față puternic hidratantă. Una pe care ele o indică în această perioadă rece. Îndată, farmacistele mă îndrumă către raftul semnalat VIVAT unde îmi recomandă Crema Ivatherm disponibilă în campania trusa de stare bună și care în acest mod are o reducere de 5%.

Bineînțeles că nu-mi venea să cred că sunt ”bombardată” cu atâtea reduceri și parcă așteptam să iasă de undeva cineva de la ”Camera ascunsă” să strige…”Glumă” …sau mai vorba cântecului ”ce bine în pare că ai luat țeapă”.

Dar citind pe fața mea nedumerirea, farmacista, foarte drăguță, îmi vorbește pe larg despre conceptul Vivat.

”La parterul blocurilor, sau la colțul străzilor din cartierele mici sau chiar de pe bulevard cum interior_farmaciesuntem și noi, vei găsi aceste farmacii mai micuțe și fără nume atât de sonore cu care ești obișnuită de la televizor. Suntem farmacii independente, semnalizate VIVAT. Sunt peste 800 de astfel de farmacii partenere în toată țara și peste 700.000 de români interacționează cu noi săptămânal. Ei sunt cei care s-au convins că la noi găsesc tot ce au nevoie. Mai ales că, periodic, în raftul semnalizat VIVAT găsesc ”trusele” adaptate afecțiunilor fiecărui client și fiecărui sezon. Le spunem truse, deși nu sunt niște cutii cu medicamente, dar sunt un set de produse ce vă sunt necesare în caz de răceală, de alergii, în caz că vrei să previi ceva anume sau pur și simplu pleci în vacanta și vrei să te asiguri că totul va fi bine, că vei avea energie, că îți vei oferi îngrijirea care trebuie, că te vei putea bucura în liniște! Trusa Vivat se adaptează nevoilor tale în functie de sezon. Sunt 8 astfel de truse, câte una pentru fiecare perioada a anului, cu produse atent selecționate de către o echipă de profesioniști. Cu trusa Vivat tu ai cu tine tot ceea ce ți-ar putea fi necesar în caz de orice. În felul acesta nu mai faci o ”sută” de drumuri până la farmacie și poți și să previi sau să tratezi pe loc”.

10934730_782084208529197_1299977513_nDupă toate aceste detalii mă las convinsă. Profit de ocazie și îmi cumpăr și o cutie cu multivitamine și minerale, cu 10% mai ieftine, tot din trusa de stare bună de la Vivat , îmi iau cu mine și cataloagele din campanii pentru o mai documentare mai atentă și acasă , îi mulțumesc doamnei și mă îndrept către casă.

La ieșire, mă uit atent la sigla ce o identifică ca fiind o farmacie semnalizată Vivat Familia și fac repede o poză pentru a le arăta și prietenilor după ce trebuie să se uite înainte de a intra într-o farmacie (scuze pentru calitatea tehnică…nu eram dotată pentru astfel de momente). Aceasta este chiar pe Bulevardul Unirii, pe partea dreaptă, spre ieșirea din municipiul Buzău.

Ajunsă acasă, îi arăt bucuroasă mamei tensiometru și dau repede să-i povestesc ce mi s-a întâmplat. Nici bine nu termin de spus că mama că întreabă dacă nu cumva acest concept nu are și vreun site de unde să ne informăm despre toate promoțiile și campaniile Vivat căci asta a trusei pentru stare bună se încheie acum pe 14 ianuarie. Și uite așa mă uit pe pliante și descopăr site-ul care, după părerea mea, e mai mult decât o revistă medicală: informații utile despre afecțiuni, alimentație, condiție fizică, îngrijire, noutăți medicale plus totul despre campaniile Vivat. Mai mult decât tot aici găsești o hartă cu toate punctele Vivat din țară. O simplă căutare după localitatea în care locuiești iar harta îți afișează cea mai apropiată farmacie independentă semnalată VIVAT. De asemenea, de aici poți descărca aplicația VIVAT pentru ca indiferent de locație să te poți bucura de beneficiile VIVAT. Iată câteva dintre ele :

-îți găsește cea mai apropiată farmacie aflată în program;unnamed

– primești sfaturi competente și consultanță aprofundată din partea profesioniștilor;

– îți oferă informații legate de produsele farmaceutice aflate în Trusa VIVAT specifică sezonului

– acum ai în aplicație propriul tău card virtual de fidelitate;
– acumulezi puncte pentru premiile Vivat

 

În concluzie, voi rămâne fidelă farmaciilor independente Vivat Familia.

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s