Fotograf de nuntă din București e tot ce am nevoie pentru amintiri memorabile

Înainte de nuntă am citit multe articole despre ”cum să-ți planifici o nuntă” sau ”cum să ai o nuntă ca-n povești”. Am ascultat de toate superstițiile și am luat aminte de toate obiceiurile. Am plănuit totul până la cel mai mic amănunt: rochie, ținuta soțului, bijuterii, pantofi, restaurant, meniuri, mărturii..bla..bla…în final am ajuns la o concluzie…NE COMPLICĂM DEGEABA!

Dacă nu sunteți de acord cu mine și printre cei care vor citi acest articol vor spune că nu am dreptate am să vă dau, din punctul meu de vedere și după experiența mea de mireasă și nuntaș la ”N” astfel de evenimente, trei argumente…sau mai bine spus trei aspecte pe care eu le consider vitale la o nuntă. Mai mult decât atât, din punctul meu de vedere, este tot ce ai nevoie să ai parte de cel mai tare eveniment din viața fiecărui!

1. Muzică bună!….păi ce nuntaș nu ar fi mulțumit să asculte o muzică bună, un interpret adevărat sau mai bine spus un lăutar de excepție care știe când să cânte o sârbă de îți sar călcâiele și deși nu îți mai simți picioarele nu te-ai așeza nici mort? Sau un vals minunat de îți permite să îți pui partenera în valoare și să-ți etalezi talentul tău de dansator/dansatoare? Și mai ales să știe când o pauză de un moment lent face cât o mie de concerte reușite. Vorba aia mai trebuie să savurezi și bunătățile de pe masă.

1545917_653312911373829_195666006_n2. Și ajungând la bunătăți….Vinul bun reprezintă din punctul meu de vedere un alt punct forte , un element care ridică ”valoarea” unei nunți. Păi cui nu îi vine cheful de distracție după un vin bun sau câte nu se spun sau se fac după un pahar de vin bun. Cu vin bun și muzică bună ai distracția asigurată. Vorba aia, o friptură  o găsești la toate nunțile, aranjamente…pe bune să cheltuim milioane doar pe aranjatul unor scaune ?…de câte ori v-au ridicat moralul și v-a venit cheful de distracție doar pentru că pe masă erau aranjamente florare pe care mirii poate au cheltuit milioane de lei? Sau câți dintre cei care au fost la o nuntă și-au amintit de eveniment datorită atmosferei create și a oamenilor din jur sau pentru că la plecare aveau o mărturie…o cutie sub formă de inimioară sau mai știu eu ce obiect care sincer costă o avere, după părerea mea și sunt complet inutile?

1015030_705313556173764_4789121075206947219_o3. Îmi permit să răspund tot eu: un număr redus spre zero!. Așa că sincer, sfatul meu, este ca mirii să se concentreze asupra celor două aspecte. Dar ….”cireașa de pe tort”….fotograful de nuntă…este cel de-al treilea element care întregește și face diferența, din punctul meu de vedere, dintre o nuntă reușită și un eveniment de fițe, de fațadă…sau cum îl numește fiecare. Se întreabă cineva de ce? E simplu. Amintirile sunt cele care rămân. Cele din suflet, cele trăite cu intensitate, în mod diferit de fiecare dar surprinse și redate ca atare  de un fotograf de nuntă.  Pentru serviciile foto video nuntă sunt dispusă să cheltuiesc o sumă considerabilă.

Acum numărul fotografilor s-a mărit considerabil. Practic oricine a făcut câteva poze la viața lui, are un aparat foto și crede că poate să apese pe un buton se numește fotograf. Citește două cărți (dacă nu chiar una sau niciuna) și se dă fotograf de nuntă. Participă la două, trei evenimente în calitate de invitat, vede ce face un fotograf, un cameraman și gata!

Ori, după mine, lucrurile nu sunt atât de simple. Îmi plac oamenii creativi, spontani, cu ochii în șapte direcții, capabili să surprindă ceea ce nu oricine poate vedea în momentul respectiv. Poze poate face oricine însă fotografii foarte puțini. După mine fotograful de nuntă este un artist. La fel și cameramanul. Tocmai din acest motiv eu consider că foto video nuntă București este exact ce îi lipsește unei nunți să fie memorabilă. Dacă nu vreți ca după nuntă să aveți doar acele poze clișeu și o filmare ca toate celelalte, atunci foto nuntă București este soluția. Cuvintele sunt de prisos pentru a descrie calitatea unor ”opere” pentru că asta consider eu că sunt acele ”minunății” surprinse prin obiectivul unui aparat. La fel și filmările și clip-urile care îți taie respirația prin emoția redată și în același timp îți expun în doar câteva minute povești minunate de dragoste! Asta numesc eu servicii foto video de calitate și care face toți banii.10857829_811991405505978_101190871622385702_n

Pe bune acum, de ce să aruncăm cu banii pe fereastră în drepta și în stânga cât ne putem concentra pe cele trei aspecte care îți vor garanta un eveniment reușit, distracție maximă și amintiri memorabile?

Analizați cele spuse de mine, însă înainte vă las să urmăriți acest minunat clip realizat de foto video nuntă București pentru a mă înțelege mai bine:

Și dacă acum îmi dați dreptate vă puteți programa la :

fotograf nunta bucuresti

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s