Siluetă de invidiat cu ”Just Fit”

Primăvara se apropie cu pași repezi, iar rochițele și fustițele elegante așteaptă să fie purtate cu senzualitate. Să nu mai vorbim de pantalonașii scurți sau costumul de baie din mijlocul verii. Ei bine, pentru ca toate acestea să aibă efectul dorit, am avea nevoie și de o siluetă perfectă. Că, vorba aia, dacă după un pulover se mai poate ascunde vreun colăcel…o rochiță mulată va scoate totul la suprafață. Și nu-i așa doamnelor și domnișoarelor că asta nu-i deloc plăcut? Ce este de făcut? Majoritatea recurg la diete drastice și nocive sănătății sau chiar la înfometare doar pentru ca venirea primăverii să le găsească mai suple. Însă, ce ați spune dacă , în locul acestor metode deloc plăcute, am da în mintea copiilor și ne-am apuca de joacă. Iar dacă, alături de noi mai vin și proprii copii atunci distracția este garantată!

 Slăbești sărind coarda

Cum este posibil sau la ce mă gândesc? La jocurile copilăriei.  La coarda de sărit. Da, ați citi bine. Să sari coarda reprezintă o metodă foarte simplă prin care poți arde caloriile în plus dar să trăiești în același timp amintirile copilăriile. În plus, nu trebuie să mergi la sală. Deci, pe scurt, este vorba doar de justfit-logoavantaje, fără niciun dezavantaj. Și chiar pare o joacă de copii, săritul corzii are mai multe calorii decât ți-ai fi imaginat vreodată: practic în vreo 20 de minute se consumă vreo 200 calorii.  Asta pentru că, după cum explică specialiștii, în timpul săriturilor lucrează mai multe grupe de mușchi. Mai simplu spus, se întăresc în același timp mușchii picioarelor, fesierii, abdominalii și mușchii brațelor.

Pierzi un kilogram pe săptămână

56569655Însă pentru ca efortul depus să fie transformat într-o jumătate de oră de fitness profesionist vă invit pe just fit, un magazin online dotat cu tot ce are nevoie orice român care își dorește să facă mișcare. Fie că este începător sau avansat, copil sau adult, femeie sau bărbat găsește aici tot ce are nevoie astfel încât sportul să devină un mod de viață și nu doar o metodă la care apelezi atunci când vrei să scapi la câteva kilograme în plus. Dacă ai răbdare și vei naviga pe acest site vei realiza că vei găsit toate informațiile necesare despre fiecare aparat în parte, recomandări pentru accesorii, haine potrivite dar și  suplimente nutritive cum ar fi aminoacizi, vitamine sau substanțe pentru creșterea masei musculare. Sunt frecvent întâlnite și ofertele astfel încât poți găsi produsul dorit la reducere. Să nu mai vorbesc despre calitatea produselor, acestea fiind de la cele mai cunoscute branduri astfel încât sportul să fie făcut la un nivel cât mai înalt de calitate.

Și cum era firesc, aici mi-am căutat și eu o coardă și am ales acest model (imagine stânga). Potrivit, coardaspecialiștilor de la Just Fit coarda de sărit are mânere din cauciuc moale, ceea ce îi oferă o fixare buna în mâinile dumneavoastră. Kettler a fost premiat de Plus X Award cu titlul de ‘Cel mai inovativ brand 2010’ la categoria echipament gimnastică. Însă, ceea ce mi s-a părut senzațional este că  vei primi GRATIS: 80 pagini manual de instruire.

Abia aștept să mă apuc de treabă. Dacă voi sări câte o jumătate de oră în fiecare zi, voi slăbi câte un kilogram pe săptămână. Aș avea nevoie să scap de vreo trei-patru kilograme. Este perfect. Până pe 8 Martie, când e ziua mea de naștere voi avea silueta perfectă.

Pont: Dacă vă ajută mai mult, am găsit acest clip unde înveți cum să sari corect coarda:

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s