LaptopGarage îți tunează laptopul mai ceva ca Berecleanu fața!

De multe ori am spus, și astăzi mă voi repeta, sunt un om norocos. Și asta pentru că am ajuns să fac ceealogo-laptop-garage ce îmi place și chiar să câștig ceva bănuți. Nu cât să îmi permit vacanțe în Dubai dar să trăiesc decent. Însă, pentru mine, cel mai important este că mă duc în fiecare zi la serviciu de plăcere. Ocupația mea este de jurnalist. Acum reporter/moderator la o televiziune locală din Buzău. În trecut ziarist în Galați. La ziare locale, corespondent la cele naționale. Pe alocuri, am cochetat și cu radio.

În fine, nu asta este cel mai important aspect despre care vreau să scriu astăzi. Ci despre faptul că în meseria mea îți e dat să auzi și să vezi câte-n lună și în stele. Iată o întâmplare de zile mari. Cel puțin mie mi-a luat ceva timp să înțeleg. 

Ajung ieri la serviciu. Veselă și bine dispusă, ca de obicei. Salut mai întâi secretara. E prima care mă întâmpină. Las geanta și tot ce mai am în birou, unde de obicei ajung prima și mă îndrept către biroul de ”tehnic”…acolo unde stă creierul redacției noastre. Băieții ”it-iști”, cameramanii, regizorul de slide_02programe..etc…într-un cuvânt ”tehnicii”. Nici nu apuc să deschid gura să îi salut că ei erau în plină dezbatere. Curioasă din fire, asist și eu. Nu că aș fi înțeles vreo iotă din ce vorbeau. Însă am reținut ”vreau să îl tunez mă…că nu mai ține așa”! Rămân așa cam nedumerită. Pentru o clipă am crezut că vorbesc despre mașini…dar atunci ar fi trebuit să sune ”vreau să o tunez”…la feminin. În secunda următoare îmi vine în minte un titlu care m-a amuzat la vremea respectivă ”Andreea Berecleanu și-a tunat fața!”…dar îmi revin..clar nu aveau tehnicii de ce să vorbească despre tunat fețe. Ei, nici bine nu îmi revin că vine și răspunsul: vorbeau despre laptopul unui coleg. Asta cică mai editează filmările de la nunți și ar avea nevoie de ceva mai bun. Vorbeau despre Laptop Garage. Cică ar fi un magazin online unde găsești tot ce vrei pentru laptopul tău de la încărcătoare laptop, baterie laptop, tastatură laptop, display laptop dar și alte accesorii . Chiar și geantă laptop. Erau foarte încântați de prețurile de acolo dar și calitatea produselor. Povestea unul dintre colegii că sunt produse pentru toate brandurile, iar de multe ori au găsit reduceri tentante. În plus, au o secțiune specială unde se găsesc sfaturi utile pentru toți utilizatori care vor să-și cumpere produse de la ei, chiar dacă sunt începători în ale tehnicii (cum sunt și eu!!!). De exemplu, cum să aleg încărcătorul potrivit pentru laptopul meu sau sfaturi practice despre întreținerea bateriei. Coletul cică vine foarte rapid în toată țara. originala-tucano-16inch

Ei bine, după ce am tras cu urechea bine, am făcut cale întoarsă și am dat fuguța la laptop. Din -curiozitate dar și din necesitate am accesat frumos laptopgarage.ro și mi-am căutat o geanta laptop. Am ales un model drăguț. Culoare plăcută și calitate excepțională la un preț ok. În plus, încăpătoare și utilă.Practică.

În plus, am fost plăcut surprinsă când am văzut că de la ei pot achiziționa și în rate. Având în vederile prețurile accesibile, sincer nu mă așteptam. Dar au o ofertă destul de avantajoasă și în acest sens.

slide_00

Și uite așa am intrat eu puțin în atmosfera aceasta a tehnicienilor. Încet, încet o să îmi tunez și eu laptopul mai ceva ca Berecleanu fața! La acest aspect eu încă nu am modificări de făcut!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s