Cum să îți amenajezi propria sală de fitness cu mai puțin de 3000 de lei!

Peste tot auzim vorbindu-se despre cât de important este să adoptăm un stil de viață sănătos bazat pe o îmbinare perfectă între o alimentație corespunzătoare și sport. Însă câți dintre noi ne permitem acest lux. Pentru că…din punctul meu de vedere este un lux. Și asta pentru că în zilele noastre toată lumea este preocupată de cum să facă mai mulți bani. Așa am ajuns să stăm la serviciu cât e ziua de lungă, să mâncăm pe fugă când ne aducem aminte, sau mai rău…să ne înfometăm iar seara să mâncăm cât pentru toată ziua. Să pierdem nopțile făcând lecții cu copilul și a doua zi să o luăm de la capăt. Ce sport, ce alergare în parc sau mișcare la o sală de fitness? Asta spun că deja este un lux. Atât în ceea ce privește timpul efectiv pe care ar fi trebuit să îl aloci mersului la sală (cel puțin două-trei ore) cât și banilor necesari abonamentului lunar. Costurile se dublează dacă mergi cu partenerul. Că doar e bine să aveți împreună un stil de viață sănătos. Iar lista inconvenientelor poate continua. Și uite așa am ajuns sedentari și mulți ne mulțumim să citim postările altora de pe rețelele de socializare despre ”cum să ai un abdomen plat” sau ”cum să te hrănești sănătos” visând în același timp că într-o zi o să avem suficienți bani cât să ne permitem un stil de viață sănătos. bannerjustfit1.jpg

Ei bine acel moment a sosit. Și nu e nevoie să câștigați la loto. Trebuie doar să faceți o investiție bine gândită. Ce ați spune de propria sală de fitness? Adică să poți face sport chiar la tine acasă, la ce oră vrei, în timp ce te uiți la televizor sau în timp ce micuțul tău își povestește cum a fost ziua la școală sau soțul despre proiectele de viitor. Să scutești drumul obositor până la o sală în oraș și să fii scutit de zgomotul de acolo. Să poți face sport fără să fii jenat de kilogramele în plus și să eviți mirosul neplăcut al altor ”sportivi”.Acesta nu este un vis. Este un obiectiv pe care fiecare dintre cei care își doresc un stil de viață sănătos îl poate atinge. Cât despre costuri, investiția va fi amortizată în aproximativ un an. Soluția se numește Just Fit, un magazin online care îți aduce direct la tine acasă produsele de fitness profesionale potrivite pentru propriul program de antrenament zilnic. După cum spun specialiștii pentru amenajarea unei săli de fitness acasă este floare la ureche. Tot ce trebuie să faci este să aloci un pic spațiu din casa ta renunțând la obiectele inutile pe care le-ai păstrat doar pentru că le-ai primit de la rude.

În ceea ce privește aparate pe care le vei folosi sunt ideale aparatele fitness multifuncționale. Acestea nu ocupă un loc foarte mare, iar avantajul lor îl reprezintă faptul că, pot lucra mai multe grupe de mușchi, făcând doar câteva exerciții. În plus pot fi folosite de toți membrii familiei.

Și revenind la soluția JUST FIT, aici vei toate aparatele necesare. Iată o combinație de aparate de fitness product_530_746cu care îți poți amenaja propria sală de fitness cu doar 2817 lei, sumă pe care o amortizezi într-un an , dacă iei în calcul două abonamente la sală de câte o sută de lei, plus transportul până la sală . (calculul este făcut în funcție de costurile din Buzău…pot fi chiar mai mari în orașe mai mari). Iată cele trei aparate pe care le-ați putea cumpăra.

1.  Bandă alergat  – 2199 de lei, acum la reducere 19%. Potrivit specialiștilor JUST FIT este ideala pentru a începe un antrenament periodic de alergare datorită dimensiunilor compacte și modului de utilizare foarte ușor. Structura metalica suportă până la 100 de kg și este foarte stabilă în timpul exercițiului. Motorul de 1.5 CP poate accelera banda pâna la 12 km/h și împreună cu sistemul de înclinare care poate fi ajustat manual între 0-12% banda de alergare T2000 TECHFIT este perfectă pentru un antrenament cardio eficient. Sistemul de pliere foarte ușor de utilizat te ajută în a salva spațiu 131-1400683485după efectuarea exercițiilor.  După o folosire constantă pielea va fi mai tonifiată și vei scăpa și de kilograme în plus.

2. Stepper –  599 lei. Tot specialiștii de la JUST FIT au descris acest produs ca fiind indicat pentru punerea în mișcare a circulației sângelui și antrenarea mușchilor picioarelor și feselor. Două amortizoare hidraulice asigură un nivel substanțial de rezistență. Este dotat cu un computer de antrenament care redă timpul, numărarea pașilor, cadența, 79-1400683449energia consumata. Este mic fapt ce îl face ușor de depozitat. Dimensiuni: 47 x 33 x 22 cm.

3. Minge fitness – preț 19.00 lei – Mingea Yoga garantează varietate în exerciții și oferă oportunitatea de exerciții noi. Mingea este ideal potrivita pentru relaxare profundă și întărirea mușchilor, în special pentru cei ai coloanei și stomacului. Kettler a fost premiat de Plus X Award cu titlul de ‘Cel mai inovativ brand 2009’ la categoria echipament gimnastică.’GRATIS vei primi un manual de instruire.

Și dacă încă nu sunteți convins că JUST FIT reprezintă soluția vă mai dau o veste bună. Pe lângă faptul că toate produsele comercializate sunt profesionale și prezintă garanția celor mai bune branduri, JUST FIT are un program de fidelizare a clienților. Mai exact, oferă carduri de fidelitate, iar la fiecare 1000 de lei cheltuiți la ei, vei beneficia de un discount de 75 de lei, pe care îl va putea folosi la achiziționarea altor produse din portofoliul JUSTFit. După realizarea tranzacțiilor în valoare de 10000 de lei, clientul va primi un card prin care beneficiază de o reducere permanentă de 10%. Și să nu vă gândiți că nu aveți ce cumpăra. Pe Just Fit găsiți atât suplimente nutritive cât și echipamente adecvate de cea mai bună calitate, atât pentru bărbați cât și pentru femei.

De asemenea, JUST FIT vă oferă posibilitatea să scăpați de aparatele de fitness vechi să să achiziționați altele noi prin programul Buy-Back. Super idee, aș spune eu! Tot ce trebuie să faci este să te duci cu aparatul tău vechi de fitness și, în urma evaluării lui, primești un voucher de reducere, pe care îl poți folosi la cumpărarea de echipamente sau accesorii de fitness din showroom-urile Kettler.

Cum am spus și sunt convinsă JUST FIT reprezintă soluția pentru a face schimbarea de care ai nevoie în viața ta!

pages_14_721

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s