Vreau tableta Evolio Axis 7 pentru verișorul Andrei!

Cu mine viața, cel puțin în prezent, a fost darnică. Am o meserie care îmi place și fiecare zi la serviciu este o plăcere. Câștig decent astfel încât îmi pot satisface micile plăceri, atât mie cât și fiicei mele de patru ani și jumătate. Norocul a fost de partea mea de multe ori și aici la BlogAwards am câștigat mai multe premii. Pe toate mi le-am dorit în egală măsură. De toate m-am bucurat la fel. Pe unele le-am folosit eu, pe altele fiica mea. Însă, acest concurs este special. Nu pentru că ar aduce un premiu colosal ci pentru că tableta Evolio Axis 7 HD este ceea ce își dorește un copil. El este Andrei. Are 8 ani și este verișorul meu, care locuiește într-o comună din județul Buzău. 

Acolo internetul, tehnologia a ajuns mai greu. Însă, curiozitatea este la fel de mare ca la orice alt copil, indiferent de vârstă sau locul din care provine. Calculatorul surorii lui este deja o tentație prea mare. Știe tableta-evolio-axis-7-hd-quad-core-213că nu are voie pentru că efortul părinților pentru a-l cumpăra a fost prea mare, iar o mică greșeală făcută ar putea l-ar strica. Știe că, atunci când sora lui are puțin timp liber îl lasă să privească câte un episod din desele preferate. Aude la școală că pe calculator te poți juca. Dar asta pentru el nu are o foarte mare semnificație pentru că nu a încercat. Prietenul lui are o tabletă și așa a auzit că există și ”un calculator” mai mic, adică potrivit pentru el. Este marea lui dorință: o tabletă doar a lui. Așa cum sora lui are propriul calculator. Dar deocamdată, în casă sunt alte priorități, iar tableta lui e trecută pe lista de așteptare. Cu banii de pe una, unul dintre părinți își achită naveta până la serviciu. Andrei înțelege pentru că deși se spune că băieții sunt mai zburdalnici el este un copil cuminte, înțelept și foarte sensibil.

Pentru el tableta Evolio Axis 7HD ar reprezenta o dorință împlinită. O egalare cu ceilalți colegi. Evoluție spre tehnologie. Un progres și mândria că poate face și el ce alți copii, poate mult mai mici, deja fac de mult timp.

Evolio Axis 7 HD este o tabletă potrivită pentru mâinile uneori neîndemânatice ale unui copil. Este un produs performant pentru gama de prețuri din care face parte. Are o calitate superioară și este foarte ușor de folosit. Fiind micuță, un adult o poate ține într-o singură mână, deci un copil de opt ani ar putea să o folosească perfect cu cele două mânuțe micuțe. În plus are o textură anti-alunecare. Un motiv în plus ca această tabletă să ajungă la un copil care, trebuie să recunoaștem, uneori e cam neatent cu lucrurile.

tableta-quad-core-axix-hd-shop-1Nu mă pricep foarte bine la tehnologie și mai ales la componente it, însă am încredere în premiile BlogAwards (toate premiile câștigate de mine au fost de calitate foarte bună și sunt foarte încântată), iar despre această tabletă am citit că se remarcă prin hardware performant și autonomie extinsă. Ei bine asta ar însemna că , cele două combinate cu o memorie internă de 8 GB, asigură o operativitate sporită și rularea perfectă a aplicațiilor și chiar și a jocurilor cu grafică complexă. Cât despre autonomie extinsă, tableta aceasta poate sta 250 de ore în standby și până la 6 ore de funcționare continuă.

Pe de altă parte, Evolio are două camere: una principală, de 2 MP amplasată dorsal, și una frontală, pentru conversațiile online sau poze selfie. Andrei nu are cu cine comunica online, dar în schimb și-ar putea face un selfie. Dotările tablei sunt multiple, iar cel la care va ajunge va fi cu adevărat încântat.

Eu aș dori ca această tabletă să ajungă la Andrei. Va fi un Iepuraș bogat și, în același timp, începutul unui progres în viața lui. Pledez pentru egalitatea drepturilor între copii și, chiar dacă viața nu este la fel pentru toată lumea, consider că pe cei mici trebuie să-i ajutăm astfel încât să poate primi șanse egale la dezvoltare, distracție și educație.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s