Ce a înțeles copilul meu din semnificația zilei de 8 martie

Până în urmă cu aproximativ cinci ani, 8 martie a reprezentat doar ziua mea de naștere și ziua în care IMG_20150303_220109știu că mama a primit cel mai frumos dar de la Dumnezeu. Era ziua pe care o așteptam cu nerăbdare pentru că eram convinsă că eram centrul atenției, oriunde m-aș fi aflat. Era ziua în care aveam ocazia să îi mulțumesc mamei că m-a adus pe lume. Erau momentele în care ”plănuiam” cu tata ce cadou să-i facem mamei (oricum mereu am dat-o în bară cu darurile…nu avem aceleași gusturi…, dar mama mereu le aprecia!!!). Cu siguranță dacă pe atunci știam de magazinul https://www.royaldiamante.ro/ lucrurile ar fi stat altfel. Nu de alta dar o bijuterie fină ar încânta orice femeie. Și dacă mai sunt și perle sau diamante alături de bijuterie atunci cadoul ar fi fost cu adevărat o un dar de neînlocuit. Însă, acum că am aflat de acest minunat site…poate de aici o să-i pot oferi cadoul anul acesta…sau poate o să primesc chiar eu o pereche de cercei…bijuteria mea preferată! 

Revenind la povestea mea, 8 martie a reprezentat după nașterea surorii mele și momentele în care desenam cu ea inimioare și mesaje de dragoste pentru mama. Era în același timp încă un motiv de bucurie pentru că vedeam în curte primii ghiocei ceea ce ne bucura enorm. Era ziua în care în familie era o atmosferă de petrecere , distracție și voie bună!

Însă, din 8 martie 2011 situația s-a schimbat. Era prima dată când sărbătoream eu Ziua Mamei. Și asta pentru că era lângă mine fiica mea, în vârstă de doar șase luni. De atunci sentimentele sunt, cu fiecare an, altele. Pe măsură ce fetița mea crește bucuria și cuvintele pe care aș putea să le folosesc pentru a descrie ce reprezintă Ziua Mamei, Ziua Femei sunt mereu altele. Doar faptul că o am lângă mine reprezintă fericire, împlinire și mă simt o femeie norocoasă că pot trăi astfel de sentimente și momente. Într-un cuvânt: Binecuvântată! Până acum, de la fiica mea am primit priviri, zâmbete, îmbrățișări, flori aduse împreună cu tati, sau poze de la grădiniță.  Primul ”te iubesc, mami” a venit imediat după primele cuvinte iar sentimentul avut nu-l pot descrie în cuvinte.

Acum fetița mea are patru ani și jumătate și cea mai frumoasă declarație de dragoste este simpla ei prezență lângă mine. Însă, toate aceste lucruri am încercat să i le transmit și ei. Să o învăț (pe lângă ceea ce învață la grădiniță) ce reprezintă, pentru toate femeile, pentru toate mamele, ziua de 8 martie. În cazul meu, aș spune că am fost totuși mai norocoasă. Spunându-i că sărbătoresc 8 martie de două ori: o dată ca mamă și femeie și o dată pentru că este ziua mea de naștere. Dar că, în același timp, restul femeilor și mamelor colegilor de la grădiniță sărbătoresc 8 martie o singură dată: ca femeie și ca mamă. Că luna martie reprezintă venirea primăverii și trezirea naturii la viață. Complicat aș spune eu pentru o fetiță de patru anișori, plină de energie și imaginație. Însă, dacă am procedat bine sau nu vă invit pe voi să decideți. Iată ce mi-a răspuns fiica mea, Miruna, la simpla întrebare ”ce sărbătorim pe 8 martie?”

PS: Ca de la femeie la tătici:

Royaldiamonds reprezintă o alegere ideală pentru cadoul actualei logodnice sau soției, după caz. Acolo găsiți o gamă variată de inele cu diamante, inele speciale de logodnă, cercei, pandative sau chiar verighete – în total 700 de piese. Vă anunț încă de pe acum, alegerea va fi cu adevărat dificilă. Și asta pentru că toate modele sunt deosebite, prețurile sunt bine proporționate în raport cu calitatea produselor și designul unicat. De exemplu eu, care iubesc la nebunie cerceii, nu am rezistat tențației și am analizat fiecare pereche în parte. Lista mea de preferințe conține  mai mult de jumătate dintre cele 59 de perechi puse în vânzare. Dar, dacă totuși ar fi în postura de a alege o pereche cred că aș opta pentru acești cercei din Aur Alb 18kt cu Diamante Rotund Briliant în Setare Rub-Over & Gheare.

application-assets-catalog-normal-pde052w

 

Cât despre Royal Diamonds, deși pentru mine este un nume nou, pentru alții acesta reprezintă deja notorietate în domeniu. Și asta pentru că fondatorii și fabrica din Anglia sunt prezenți în industria diamantelor de peste 35 ani. De asemenea, sunt specialiști în fabricarea pieselor din platină, precum și din aur galben și alb de 18 carate. Un alt avantaj îl reprezintă și prețurile care sunt de până la 60% mai mici decât cele din magazine. Toate produsele prezentate pe website , inclusiv cerceii mei, au fost concepute și produse  în atelierul propriu din Londra al fabricii partenere. De fapt, această fabrică este una dintre puținele fabrici rămase încă și azi care produc cu adevărat in-house.  Iată cum a fost conceput un inel care ar putea ajunge chiar pe mâna ta: 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s