Cadouri romantice pentru fiecare ocazie din viața unui cuplu

Se spune că românii sunt cei mai romantici europeni. Același studiu arată că weekend-ul perfect este cel petrecut alături de persoana iubită și de familie. Însă, din păcate, trăim o perioadă în care noi am uitat să facem cadouri deosebite, să fim romantici, să surprindem persoana iubită. Iar atunci când ne aducem03_pack_mockup_romantic_0 aminte și poate ne-am dori  să facem cadouri romantice partenerului de viață bugetul nu ne permite.

Ei bine, aceasta este, din păcate realitatea cotidianului pe care îl trăim cu toți. Însă, sunt momente în care viața ne dă câte o lecție care ne face să realizăm că nimic din ceea ce este material în jurul nostru nu contează. Așadar, după cum spune vorba aceea ”pauzele lungi și dese cheia marilor succese” așa aș spune eu că ”distracțiile mici și dese secretul relațiilor solide”. Și pentru ca ceea ce am spus să devină realitate recomand cadourile inedite Vitabox. Sunt de fapt idei romantice de petrecerea a două zile de vis într-un cadru de poveste la prețuri incomparabile cu absolut orice ofertă asemănătoare de pe piață. 

În general sunt pachete în locații romantice, de două zile, o noapte, suficient cât orice cuplu de îndrăgostiți fie ei soț și soție sau iubit și iubită, să-și încarce bateriile și cel mai important să mai pună un lemn pe focul dragostei lor.

Destinațiile alese pun în valoare locurile speciale încărcate de romantism din Transilvania. Sunt hoteluri de lux sau castele unde orice femeie s-ar simți răsfățată mai ceva ca o regină din perioada interbelică. Și asta pentru că fiecare spațiu este astfel conceput cât să păstreze nota de tradițional, vechi, frumos, romantic dar îmbină modernismul și comoditatea zilelor noastre.

Eu consider că indiferent de gusturi, orice bărbat poate găsi pe Vitabox locația cu care să-și recucerească soția, orice tânăr va găsi destinația unică în care poate organiza cererea în căsătorie la care nici măcar nu a visat vreodată iubita lui sau de ce nu (în zilele noastre se poartă) orice bărbat găsește hotelul luxos în care să petreacă noapte perfectă în compania amantei! Și pentru a evidenția ceea ce am afirmat iată ce aș alege eu:

1. Castel Mikes, Zabala  – consider că este locația ideală pentru un week-end de poveste cu iz nobiliar the-castle-park-620x330pentru orice cuplu care dorește un moment de liniște, de relaxare. Câteva ore petrecute unul în compania altuia fără grija facturilor ce trebuie plătite, fără să audă strigătul copiilor, fără stresul de la serviciu. Este o locația în Covasna ce datează din secolul al XVI-lea. ”Camerele sunt bogat decorate, păstrând piesele originale de mobilier îmbinate armonios cu piese noi. Castelul, încadrat de un parc dendrologic, înconjurat de pârîie, dealuri și lacuri te așteaptă pentru o experiență inedită. Plimbările romantice , un picnic în pădure, și o noapte fierbinte în red room par a fi ingredientele perfecte pentru o a întreține vâlvătaia dragostei oricărui cuplu.

main_guesthouse_well_and_blossom_small2. Casa de vacanță Kalnoky  – ideală pentru ceea ce ar putea începe ca un simpul week-end petrecut departe de zgomotul urban și s-ar putea finaliza cu o declarație sinceră de dragoste și o cerere în căsătorie. Simplu dar în același timp, o destinație încărcată de romantism, frumos, inedit. Camerele ce datează din secolul XIX păstrează stilul rustic, iar un mic dejun servit la aer curat, înconjurat de verdeață și flori de câmp este momentul perfect pentru ca orice iubită să trăiască la intensitate maximă acel ”Da”.

3. Hotel Beyfin este destinația perfectă pentru cei cărora le place mult amorul…cu toate femeile. Fără dsc_0706să comentez acest aspect, ci pur și simplu amintit, pentru că asta este realitatea recomand această locație. Este luxoasă…ceea ce își doresc mai toate amantele…dar la bani puțini…adică economii din partea bărbatului infidel. Cei doi pot trăi un week-end în atmosferă luxoasă a Italiei, dar fiind de fapt în inima Clujului. ”Apartamentele hotelului Beyfin, cu vedere spre piața centrală, sunt mobilate cu stil și gust tipic italian, îmbogățite de boiserie, tablouri, țesături și finisări prețioase provenite direct din Italia, toate menite să-ți ofere o atmosferă de neuitat”.

Ei bine acestea fiind spune, nu-mi rămâne decât să vă invit pe site-ul Vitamax și să alegeți cadoul romantic potrivit pentru situația în care vă aflați. Pașii sun simpli:

1. Alegerea  destinației potrivite – Alege-ți destinația și activitatea preferată din catalogul Vitabox sau direct pe site-ul lor. Cu un card poți rezerva o singură activitate și destinație.

2. Rezervarea – Ia legătura cu hotelul pe care l-ai ales și fă rezervarea pe baza codului înscris pe card. Fă rezervarea cât mai devreme posibil pentru a te bucura de cadoul tău în perioada aleasă de tine.

3. Distracție maximă – Odată ajuns la destinație, prezintă cardul unic Vitabox nerăzuit pentru plata serviciilor incluse în pachet și bucură-te de viață.

cum_functioneaza_kartikatura_vonalas (1)

Iar dacă v-a plăcut experiența Vitabox atunci nu vă rămâne decât să repetați experiența dar să o recomandați și altor prieteni. Eu vă doresc multă iubire pentru că inspirație pentru că de scenariul romantic potrivit fiecărei povești se ocupă Vitabox. Pentru că doar cu  Vitabox e ușor să dăruiești minivacanțe și aventură oamenilor importanți din viața ta! 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s