Lenjeriile Pucioasa, brand românesc recunoscut

Sunt o persoană care alege tot timpul calitatea în detrimentul prețului și dacă s-a întâmplat să am nevoie de un obiect în casă, spre exemplu, am preferat să aștept până am putut cumpăra unul de foarte bună calitate chiar dacă era de două sau poate de trei ori mai scump decât unul din clasa medie. La fel am livrare2procedat și când a fost vorba de să-mi cumpăr lenjerii de pat. Însă, din păcate, există și un mic dezavantaj: faptul că sunt un pic deficitară la acest capitol, tocmai pentru că dând foarte mult pe o lenjerie nu mi-am permis să îmi cumpăr câte mi-aș fi dorit. De exemplu, poate roșie sau cu inimioare pentru momente romantice, unele cu imprimeuri florare, calde pentru sezonul cald, altele cu modele abstracte pentru sezonul rece și tot așa. Însă, se pare că soarele a răsărit și pe strada mea, iar în scurt timp acest lucru se va schimba și îmi voi putea cumpăra câte lenjerii voi dori.

Nu vă gândiți că am câștigat la loto doar am găsit un magazin online bine aprovizionat cu lenjerii de pat outlet superbe și de o calitate care corespunde standardelor mele. Dar hai să vă povestesc. Nu pot păstra doar pentru mine această veste minunată. 

Ei bine, acest magazin are lenjerii de bumbac 100%, clasificate în mai multe categorii de prețuri astfel încât se pot găsi lenjerii și la prețuri chiar mai mici decât se găsesc în magazinele obișnuite. Și asta pentru că periodic, pe acest site de lenjerii outlet sunt aplicate reduceri și promoții avantajoase. De exemplu acum, la o lenjerie cumpărată primești una gratis. Iar dacă cumperi mai multe sau poate ”te cuplezi” la livrate cu o prietenă, beneficiezi și de transport gratuit.

În plus, de mică am auzit la mama un lucru pe care l-am ținut minte precum un sfat părintesc: ”Mamă, lenjeriile de pat Pucioasa  sunt extraordinare. Merită banii, iar asta reprezintă o investiție pe termen lung”. Nu mică mi-a fost mirarea să văd că magazinul de lenjerii outlet are și produse Pucioasa. La fel, prețurile sunt acceptabile, calitatea net superioară.

Și acestea fiind spune, acum pot trece la umplut coșul meu virtual de cumpărături. Aș vrea o lenjerie din bumbac 100 cu imprimeuri florare, în culori calde, aș vrea o lenjerie 3D pentru că și din astea găsesc pe acest site (între noi fie vorba acestea sunt de o calitate bună, iar aceste imprimeuri rezistă nu se duc la prima spălare), una cu model abstract. Cam asta ar fi la prima comandă. Urmează și altele. Poate pe viitor chiar și cuverturi și pilote pentru că tot acest magazin pune la dispoziția clienților produse de foarte bună calitate și din acest segment. Dar iată ce mi-am ales eu: _vyr_762img584

1. O lejerie 3D din bumbac în alb și negru pentru dormitorul de oaspeți. Este o lenjerie Pucioasa, cu desing unic. Inprimeurile au calitatea 5D fapt ce îi conferă un plus al calității. Se spală ușor, automat la 30 de grade. Sunt foarte mulțumită și de dimensiunile pieselor. Este la reducere, în _vyr_706img550prezent fiind doar 169 de lei, iar dacă voi mai alege una voi beneficia și de oferta una plus una gratis.Aș putea spune că am făcut o afacere!

2. O lenjerie de pat Poly reprezintă o bună alegere. Are imprimeuri florare, pe culori calde. Chiar și puțin roșu ceea ce este indicat în patul matrimonial. Se spune că roșul reprezintă pasiune!!!! Aș mai cumpăra, dar deocamdată mă opresc. La următorul salariu, revin la cumpărături. Nu ezitați să cumpărați. Stocurile se duc rapid.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s