După cinci ani, Optica Shades m-a convins să îmi schimb ochelarii de soare

582021_477314919006129_721241836_n

 

Aici sunt eu, în urmă cu vreo trei ani. Era o frumoasă zi de 1 iunie. Cald. Soare. Așa cum se spune ”nu iși din casă fără cremă de protecție și fără ochelari de soare”, eu m-am conformat. Cu aceeași ochelari de soare pe care îi aveam în dotare de vreo doi ani. Deci, pentru că aici am vrut să ajung de fapt, am aceeași pereche de ochelari de soare de vreo cinci ani. Sunt de calitate, primiți cadou de la o rudă din străinătate. Îmi vin bine, spun eu, sunt mari astfel încât au o mai mare suprafață de acoperire, așa cum indică și medicii oftalmologi. Au o culoare a lentilei spre roz astfel încât filtrează lumina și oferă un contrast liniștitor pentru ochi. I-am putut folosi chiar și la condus îmbunătățind vizibilitatea drumului. 

Însă, acum pe bune, oricât de minunați ar fi trebuie să îi schimb. Și chiar îmi doresc. Am tot prin magazinele specializate o pereche potrivită. Să fie și calitate dar să fie și convenabilă la preț. Încă nu am ajuns să pot permite o pereche de ochelari la 1000 de lei, așa cum găsisem ceea ce îmi plăcea.  Însă, se pare că soarele a răsărit și pe strada mea și a venit cu tot cu protecție solară pentru ochii mei. În urmă cu puțin timp am aflat de Optica Shades – un magazin online specializat în ochelari de soare. Dar hai să vă spun care sunt cele trei bile albe primite din partea mea și care m-au convins să renunț la vechea pereche de ochelari și să-mi cumpăr una nouă, după cinci ani!

1. Calitatea excelentă. 

Toate produsele sunt 100% originale. Sunt ochelari polarizați un aspect foarte important pentru mine. Asta înseamnă că vor oferi o protecție mult mai bună pentru ochi împotriva radiațiilor UVA și UVB care nu sunt nocive doar pielii ci și ochilor precum și pielii din jurul ochilor pe care o putem proteja tot cu o pereche de ochelari cu lentilă mai mare. Practic, sunt astfel concepuți să reducă mai bine luminozitatea, mai ales în situații în care lumina se reflectă puternic precum parbriz, apă, geamuri și diminuează acel efect de strălucire deranjant din câmpul vizual. În concluzie, în ceea ce privește calitatea ochelarii de soare de la Optica Shades au o bilă albă.

2. Varietatea modelelor, pentru toate gusturile

Zeci de modele, grupate în zece categorii, respectiv Ray Ban Aviator, Ray Ban Carbon Fibre, Ray Ban Wayfarer, Ray Ban Justin,Ray Ban Clubmaster,Ray Ban Cats, Ray Ban Erika, Ray Ban Jackie Ohh, Ray Ban Round Metal și Ray Ban Polarizati. Au forme și culori pentru toate gusturile. Un alt aspect important pentru mine a fost faptul că practic ochelari pentru toate formele feței. Pentru că să fim serioși nu îți cumperi o pereche de ochelari de soare pe care să dai o ”căruță de bani” (deși nu este cazul celor de la optica Shades) doar pentru că îți oferă o protecție bună. Trebuie să îți și placă cum îți vin. Apoi au ochelari de soare pentru toate necesitățile. Cum adică? Păi e simplu. În alegerea ochelarilor trebuie să ai în vedere și locul în care îi vei purta, iar acest aspect este indicat de culoarea lentilei. Iar Optica Shades are ochelari pentru toate ocaziile: fie că îi porți toată ziua și alegi lentila de culoare gri, fie că îi preferi în timpul șofatului și alegi lentila de culoare roz, fie că îi porți la pescuit în diminețile de vară și atunci mergi pe o lentilă de culoare maro. La fel vor alege și cei care practică diferite activități sportive în aer liber.  Ei bine, cam acestea sunt motivele pentru care am acordat o bilă albă și la capitolul varietatea modelelor.

3. Raport calitate preț, în avantajul clientului

Un alt aspect foarte important este cel privind raportul calitate preț. Ei bine, la acest capitol așș da trei bile albe, nu una. Și asta pentru că deși produsele lor sunt originale de o calitate superioară la tot ce am găsit eu până acum, iar prețurile sunt într/adevăr pe măsura calității, cei de la Optica Shades sunt alături de clienți. Au înțeles nevoile românilor care sunt prea săraci care să-și mai cumpere și lucruri de proastă calitate și atunci au periodic promoții avantajoase. Așa oricine își  dorește o protecție adevărată pentru ochii lui dar și să fie în pas cu moda și mai ales să se simtă confortabil cu noul accesoriu își poate cumpăra o pereche de ochelari. De exemplu, acum sunt reduceri de până la 70%! Păi, ce mai vrei?! Gratis , nu îi va nimeni.

Bonus : Fidelizare clienți

Iar ultimul, dar nu cel din urmă, aspect care mi-a plăcut a fost faptul că pentru comenzi de 500 de lei acordă transport gratuit, iar dacă produsul nu corespunde gusturilor, clientul își primește banii dacă returnează produsul în termen de 15 zile.

Ray-Ban-CATS-5000-RB4125-60132-270x203În concluzie, Optica Shades este un site serios cu produse de calitate care are grijă de sănătatea ochilor img_19-270x203 (1)celor care știu să aprecieze acest lucru. Și la final, vreau să vă arăt, deocamdată, doar în această fotografie cele două perechi de ochelari pe care le voi comanda  Iepurașului de Paști. Corespunde exact criteriilor mele de exigență a calității și a standardelor de desing simplu și plăcut. Sunt din categoria Ochelari Ray Ban CATS, iar prețul este de 389 de lei reduși de la 710. De asemenea, am mai ales și o pereche Ochelari Ray Ban Aviator. La fel, cu un preț de trei ori mai mic decât cel inițial. Practic cu aproximativ 700 de lei, îmi voi lua două perechi pe care să îi schimb , în funcție de ocazie.

Și cu astea fiind spune, vă doresc spor la cumpărături. Și nu uitați suntem prea săraci să ne mai cumpărăm lucruri de proastă calitate, alege Optica Shades!

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s