Motivele pentru care vara asta fac cumparaturi din magazinul oficial Catalin Botezatu

Sunt convinsă că dacă spun Cătălin Botezatu, voi capta atenția tuturor. Ei bine, atunci spun mai mult: untitled-2_2CBstore, respectiv unicul magazin online de unde orice împătimit al modei va găsi obiecte vestimentare create de cunoscutul designer român. Am reușit să vă faceți să vreți mai mult? Iată că, asemenea unui uragan, am să revărs în atenția voastră motive pentru care, acum când ați visat atât la Cătălin Botezatu, să-l lăsați să vă îmbrace. Știu. Vă trec prin cap diverse scene, vă gândiți că e doar un vis, că nu vă permiteți …dar atenție. Fetelor, acum e nevoie doar de voință și ceea ce ați dorit de mult, poate deveni realitate.

Și totuși, insist să vă mai dau niște motive pentru ca voința voastră să devină și mai puternică:

1. Stil, eleganță. Sunt doar două cuvinte din zecile pe care le pot enumera atunci când privesc produsele create de Cătălin Botezatu. Nu contează că vorbesc despre produse de femei sau bărbați, pantofi, cămăși de ceremonie, costume, genți sau poate pur și simplu port parfumul ce-i poartă numele.

2. Chic, la modă. Este nevoie să vă precizez faptul că nu aveți cum să dați greș purtând o ținută semnată Cătălin Botezatu? Să fim serioși. Vreau să îl aud pe cel care va spune că ești neinspirat că te lași îmbrăcată de Cătălin Botezatu.bote

3. Apreciată, admirată. Sute de priviri asupra ta. Da, de asta vei avea parte. Îți garantez că nu vei trece neobservată. Orice îi poartă semnătura are un aer aparte. Stilul personal dar în același timp adaptabil unei ființe gingașe, rafinate, elegante și totuși simple, de bun gust consider, că îi caracterizează produsele.

4. ”Doamnă în societate”. Cu toate știm că sunt situații în care haina face pe om. Ei bine, recomand să fiți doamne în societate cu ținute semnate Cătălin Botezatu.

5. Prețuri imbatabile. Acum, chiar și produsele CBstore sunt la reducere. Și chiar au prețuri mici. Chiar cu 200 de lei mai mici.

Și nu voi termina aici. Pentru că, cel puțin pe mine, CBStore nu încetează să mă surprindă.  După o privire atentă la produsele de pe site, trebuie să recunosc sufletul meu a rămas la colecția de pantofi, acum o parte dintre ei și la reducere. Cum sunt o peștoaică veritabilă, pantofii sunt slăbiciunea mea. Și, cum era de așteptat, abia m-am putut decide la o singură pereche.

Sunt pantofi împodobiți cu cristale. Tocul măsoară 12cm, iar platforma 2cm. Pantofii sunt realizați din piele neagră de căprioară cu cristale deosebite încrustate, vârful este semi ascuțit.

c600x611

Și imediat am primit încă o surpriză:

_DSC9853

Ce spuneți? Îndrăzniți? Iată, perechile mele preferate din colecția Cătlin Botezatu:

Fetelor, profitați de summer outlet de la CBStore!

images

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s