La Blog Awards plouă cu premii. Scrie și adună-le!

În timp ce unii se plâng de secetă și caută remedii pentru combaterea ei, la alții plouă cu premii. Și dacă mă gândesc la valoarea lor cred că se anunță uraganul. Dacă mai este printre voi, vreunul care încă nu știe despre ce este vorba, deși îmi este greu să cred, îl anunț că a început sezonul estival la Blog Awards. Și chiar dacă e vară bloggerilor, nu leneviți. Sfatul meu este să vă puneți pe scris și să adunați premiile. 

În acest sezon, BlogAwards a adunat peste zece sponsori care vor premii celor mai bune articole. Sunt premii substanțiale care de altfel , vă sfătuiesc, să nu le ratați. Eu sub nicio formă nu o voi face. Pentru că, uneori este foarte important orice premiu, indiferent de valoarea lui. Fie că vorbim de o tabletă pusă la bătaie de Samsung, un smartphone de la Allview sau poate o simplă agendă pusă la bataie în clasamentul final al competiției, bucuria va fi la fel de mare. Asta pentru că munca voastră va fi apreciată. 1 bun

Ce poate fi mai plăcut decât după câteva minute, o oră sau poate mai mult, depinde de fiecare, petrecute în fața calculatorului scriind articole pe teme impuse de sponsori, la final să vedeți că nu ați pierdut timpul. Eu cel puțin mă simt extraordinar de fiecare dată când obțin un premiu, un loc într-un clasament. Da, este adevărat, tânjesc după locurile I , dar trebuie să recunosc , că sunt mulți bloggeri talentați și merită premiile pe care le câștigă.

Una peste alta, este important să participăm, să nu ratăm nicio ocazie în care putem învăța ceva nou, să facem ceva frumos, util care ar putea fi apreciat și mai ales premiat.

Și dacă tot vorbim despre premii, iată care sunt acestea:

Nu mai stați pe gânduri. Intrați acum pe Blog Awards și participați la una sau la toate campaniile. Cu cât sunt mai multe cu atât cresc șansele să obțineți și premiile puse la bătaie în clasamentul final. Iată-le:

15 premii suplimentare vor fi acordate bloggerilor care vor ocupa primele 10 locuri ale Clasamentului Campaniei Vara Bloggerilor.
Premiile suplimentare:
1. Voucher de 100 lei pentru cumparaturi de pe Copil.ro
2. Voucher de 100 lei pentru cumparaturi de pe Cbstore.eu
3. Suma de 150 lei de la ScauneOnline.ro
4. Placa de par de la Silk’n
5. Set Luiza sampon, masca si ser, in valoare de 333 ron
6-20 Cate o agenda oferita de Cornul Abundentei.

2 bun

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s