Ați pierdut documentele? Dați anunț la ziar!Mediapress Advertising vă ajută!

A fost cea mai cumplită zi din viața mea. Nici măcar nu aș vrea să mi-o mai amintesc, însă, pentru că, în urma experienței trăite, am învățat ceva foarte util, am decis să o împărtășesc cu voi.

Era o zi ploioasă, friguroasă, iar mă grăbeam să prind metroul. Și puțin neatentă, cum sunt de obicei, am scos portofelul să îmi cumpăr cartelă. Că toate s-au întâmplat în ziua aceea : rămăsesem și fără cartelă. În fine, cotrobăi prin geantă (niciodată nu e ordine în poșeta mea!!!, oricât de mică ar fi) și găsesc portofelul. În scot…repede caut banii. Plătesc și îmi iau cartela. Portofelul, teoretic îl aveam în mână. Între timp a plecat metroul. Furioasă, mă așez pe bancă să îl aștept pe următorul. Filmul cu portofelul s-a rupt când m-am așezat pe bancă….iar după câteva ore, timp în care eu eram deja la serviciu…îmi dau seama că nu mai am portofelul. Banii, adică restul de la cartelă, erau în poșetă, dar portofelul nu. Dezastru. Acolo erau toate documentele mele. Ce mă fac? Cât durează să îmi fac altele? Doamne, buletinul, permisul, cardurile la 15 mii de farmacii, cardul la bancă…Of! În primul rând, o colegă mă calmează. Că deja o luasem razna. Eram atât de furioasă pe mine. Că eram împrăștiată și reușisem ca într-o fracțiune de neatenție să-mi distrug câteva zile de liniște. Mă îndrumă să-mi anunț la bancă pierderea cardului. Apoi, când reușesc să mă mai calmez un pic, ea începe să râdă. Eu, bineînțeles, că nu înțelegeam nimic și îmi venea să o bat. Că cică ea a pierdut portofelul de vreo trei ori, dar totul se rezolvă destul de rapid. Primul pas este să publici într-un ziar, faptul că le-ai pierdut. Dar cum? Că eu nu am știu că mai există ziare print…exagerez, dar faptul că totul este digitalizat mi se pare imposibil să ajung la o redacția unui ziar să public un anunț. Cât durează, cât costă? Dar tot ea îmi arată: dai căutare ”prețuri pentru anunț în ziar” și ajungem aici:

 

_DSC9896

 

Adică, platforma unde găsești și poți compara  prețurile pentru anunțurile de mica publicitate în ziare naționale și locale la cele mai mari AGENȚII de mică publicitate din Romania. Aleg un ziar național și pentru că vreau unul cunoscut dar și cu prețuri destul de bune aleg Adevărul. Dând mai jos îmi dau seama că decizia este corectă pentru că, oferta lor face parte din topul celor mai bune oferte atunci când vine vorba despre preț. Totuși vreau să văd preț anunț în adevărul. Simplu și rapid. Scriu anunțul simplu: că am pierdut portofel în zona Dristor și dau calculează.

_DSC9887

 

 

Trebuie să aleg și agenția prin care să public anunțul așa că vreau să văd cât costă la toate cele trei, găzduite de platformă. Și iată rezultatul:

_DSC9892

Este simplu de înțeles că aleg Mediapress Advertising, deși nu înțelegeam de ce au prețurile atât de mici. Dar îmi explică prietena mea: Este agenția numărul 1 din România când vine vorba de mica publicitate și pentru ei clientul este cel mai important. Atunci oferă prețuri mici, pe buzunarul tuturor celor care au nevoie, și oferă în schimb servicii de calitate. Rezultatul este încrederea oamenilor care au promulgat-o pe primul loc în țară. Simplu. Exact așa cum este să publici un anunț prin intermediul lor. În plus, ei răsplătesc și fidelitatea, oferă o reducere de 7% pentru cei care au cont la ei.

discount-useri-nelogatiAșa că decizia este luată. Mergem cu Adevărul și Mediapress Advertising . Dar stai, sigur trebuie să plătesc cu cardul…iar eu l-am pierdut. Prietena mea râde din nou….Ce mai este? Chiar așa amuzantă este toată această situație? Sau chiar trebuie să te bucuri de necazul altuia? Și îmi explic: Mediapress Advertising are multiple modalități de plată: prin CARD BANCAR, SMS, poșta, bancă sau folosiți serviciul deAsistenta Online (IM: mediapress_advertising) în timpul orelor de program pentru a comunica și transmite anunțurile direct personalului Mediapress Advertising. Era în timpul programului și aș fi ales asistența online, dar cum ea este o drăguță a plătit cu cardul ei, că tot era o sumă destul de mică pentru cele zece apariții plus una gratuită, și i-am dat eu din banii pe care îi salvasem. Și uite așa am reușit să îmi public repede, chiar de la serviciu, anunțul iar problema documentelor pierdute a fost foarte simplu rezolvată. Cu anunțul am mers mai departe și în scurt timp am avut documente noi. Iar prietena mea, drăguța de ea, tot râzând, mi-a făcut cadou un portofel nou în care am găsit o hârtie pe care scria: ”mă contactezi când trebuie să publicăm următorul anunț pentru pierderea documentelor – tot pe Mediapress Advertising!”

Atunci, sincer, am râs și eu.

Și cum totul s-a terminat bine, acum chiar vă spun cu toată încrederea apelați la Mediapress Advertising. Puteți alege dintr-o gamă variată de anunțuri:

_DSC9888

 

Iar publicarea anunțului este chiar floare la urechea. Durează câteva minute, iar anunțul tău ajunge în siguranță acolo unde dorești. Iată ce simplu este:

 

Ps: La scurt timp, dar după ce mi-am făcut altele, cineva mi-a adus portofelul. Văzute ziarul când primise de la mama ei, din Buzău, pachet. Borcanul era înfășurat în hârtia pe care scria anunțul. Am râs cu prietena mea copios atunci!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s