Vinde simplu și rapid prin Mediapress Advertising

Norocul îți surâde o singură dată în viață! Cel puțin așa se spune prin bătrâni. Personal, cred că norocul și-l mai face și omul cu mâna lui. Și uita așa în situația de față nu am să stau eu să aștept norocul și am să trec la treabă pentru a fi sigură că finalul poveștii mele va fi unul cu noroc pentru mine.

Povestea mea își are începuturile undeva cu mult timp în trecut…

Unul din bunicii mei a fost mare boier…dar cam cheltuitor, iar până la moarte a avut grijă să termine 10151856_653052004732682_3007385586141305271_ncam toată averea (de asta zic că norocul….e cam cu semnul întrebării uneori). Așa că fiilor nu le-a mai rămas nimic. Ei au trăit ca oamenii de rând. Singura proprietate care a rămas a familiei este o pensiune la Sărata Monteoru, din județul Buzău. O…ce zonă minunată..turistică, balneară…superbă! Cu toții v-ați gândi că iată a răsărit norocul. Dar nu e chiar așa. Mai e cale lungă până acolo. Proprietatea este foarte veche, iar acum arată jalnic. Pentru că nu a fost îngrijită (fiind ceva probleme cu actele până acum) pensiunea abia că mai stă în picioare. Are nevoie de investiții serioase. Adică este nevoie de cineva cu bani fie pentru a dărâma totul  și reconstrui de la zero, fie și un bun restaurator pentru a încerca să mai salveze ceva din ceea ce a fost odată o pensiune destul de frumoasă (cel puțin așa arată în poze). Eu una nu am. Și nici timpul necesar pentru o asemenea investiție. Așa că, acum când actul de proprietate este în mâinile mele, aș vrea să vând pensiunea.

Eeee….greu. Am încercat prin cunoștințe, pe la agențiile imobiliare. Că am zis de ce să îmi bat eu capul. Să o duc la agenție, chiar dacă plătesc un comision (cam nesimțit aș spune eu ) din prețul vânzării și stau fără nicio durere de cap. Nimic.

Însă, uite cum o minte sclipitoare poate face minuni. Ajungând cu fiica mea într-un parc, văd un domn, ca cămașă, destul de bine îmbrăcat, citind Evenimentul zilei. Sincer m-a surprins. Am crezut că acum cu era tehnologizării și digitalizării ziarul a dispărut. Că cine ar mai sta să citească ziarul în parc? E demodat și se pierde timpul. Când poți sta la calculator, bei cafea, auzi și știrile la televizor, supraveghezi și  copilul când se joacă pe lângă tine și eventual mai ai și mâncare pe foc. Că timpul este prețios! Dar revenind la domnul elegant din parc…nu m-am putut abține și am tras cu ochiul. Am vrut să văd ce citește. Când ce credeți?! Era la rubrica de mică publicitate. Anunțuri. Și blink! S-a aprins beculețul. A venit norocul meu! Mi-am spus: ce ar fi să postez eu anunț într-un ziar național. Așa ar afla de pensiunea mea multă lume, din toată țara. Sărăta Monteru este cunoscută, iar cine vrea mai multe informații găsește pe internet. Deci, la treabă. Ajung acasă și caut repede pe internet ”anunțuri ziare” . Dar nu. Mă gândesc imediat la preț…că dacă mă costă o avere un anunț…mai bine lasă. Dar totuși încerc: ”prețuri anunțuri ziare”  și…ajung în paradis. Nu…stați! Nu în acela…unul mai frumos. Cel de care aveam eu nevoie acum: paradisul anunțurilor. Adică cam aici:

_DSC9873

Mamă…când am văzut câte publicații: naționale, locale și chiar internaționale…parcă nici nu știam ce să aleg. Dar am luat-o logic: local a fost la agenție, internațional parcă totuși e cam mult. Rămâne național. Și acum? Care ziar național. Blink! Păi domnul citea Evenimentul Zilei. Votat! Nici bine nu mă decid, că mai jos, văd scris mare Top oferte, iar ziarul ales de mine avea o ofertă de top. Citesc mai departe și aleg preț pentru anunt in evenimentul că , așa cum am spus mă interesează. Vreau eu să vând rapid dar parcă nici să cheltui jumătate din sumă pe anunțuri și agenții imobiliare plus drumuri până la Monteoru să arăt pensiunea.

Eee…uite cum norocul e de partea mea. Găsesc un preț foarte bun, ofertă de patru anunțuri plus una gratuită și trei agenții media cu care să lucrez. Cea mai ieftină Mediapress Advertising._DSC9875

 

Sincer, la început, mi s-a părut dubios. De ce aș alege pe cea mai ieftină? O aleg pe cea din mijloc. Dar, inspirată, caut pe internet despre Mediapress Advertising. Și ce să vezi. Este agenția numărul unu în anunțuri de mică publicitate. Asta , da noroc!

Nici nu mai stau pe gânduri și trec repede la calcule.Iată-le:

_DSC9885

Păi ce să zic, 12 apariții (pentru că am primit 2 gratuite) cu doar 130 de lei! Dar ziarul ajunge la 150.000 de oameni, cel puțin acesta este tirajul…și chiar dacă nu se vând toate ..tot spun eu că este o ofertă norocoasă. În plus, acesta a fost primul calcul, pentru că uitându-mă mai atent am văzut că dacă îți faci cont pe Mediapress Advertising mai beneficiezi de o reducere de 7%.

discount-useri-nelogati

 

Așa că mi-am făcut cont, și prețul final a fost chiar și mai mic. După trei zile a început să sune telefonul. Clienți din toată țara. Am mai repetat anunțul pentru încă 12 zile, iar după 20 de zile am vândut pensiunea. Nu o să credeți, dar cumpărătorul a fost chiar domnul din parc și soția lui. Noroc, nu?! A fost un preț bun, oameni serioși. Investitori români. Oameni cu suflet iubitori de vechi. Au decis să restaureze pensiunea, păstrând din aerul boieresc de altă dată. În plus, mi-au promis o cameră, ori de câte ori doresc să vizitez pensiunea bunicului.

Ce mai asta numesc eu Noroc. Și de data asta pot spune că Mediapress Advertising și Evenimentul Zilei. anunturi-evenimentul-zilei-1-aparitie-gratisAm vândut pensiunea simplu, rapid, cu preț bun publicând un anunț prin intermediul Mediapress Advertising. Iată cât de simplu este să faceți și voi același lucru ori de câte ori aveți nevoie, indiferent de problema pe care o aveți: să vindeți, cumpărați, felicitați pe cineva drag de la distanță, ați pierdut documente, animăluțe sau orice altă problemă:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s