O ținută perfectă și fără transpirație în fiecare zi!

Fiecare zi din viața mea este unică și totuși asemănătoare dintr-un singur punct de vedere: indiferent de programul pe care îl am sunt activă emoțional, fizic și tot ceea ce fac în timpul zilei presupune stres, preocupare, implicare. Toate astea generează transpirație. Și totuși, statutul meu de femeie și jurnalist îmi cere să am o ținută perfectă pe tot parcursul zilei. Ei bine, în ciuda haosului de peste zi reușesc, iar aliatul meu numărul unu este Rexona MotionSense.

Dar înainte de a vă spune cum reușește un simplu deodorant să facă minuni, vreau să vă povestesc, în câteva cuvinte, programul meu zilnic. În primul rând, pentru mine cuvântul ”program” nu prea există. Sincer, unii l-au numit ”haosul meu cotidian”. Ziua mea începe cam așa:

oameni-alergand-spre-locul-de-muncaa-300x160 Adică, alergând după maxi taxi. Da, sunt o norocoasă navetistă. Fac zilnic în jur de 60 de kilometri cu maxi-taxi, până la serviciu și înapoi acasă. Asta se întâmplă, în funcție de zile la 8.00, la 9.00 sau poate la 10.00 (rar!). Până la ora respectivă, am deja cafeaua băută, fetița pregătită de grădiniță.

Ajung la serviciu, uneori deja obosită…, iar până să descopăr Rexona MotionSense …și transpirată! În astfel de situații, deja jumătate din cheful de muncă mi se ducea, când îmi dădeam seama că eu trebuie să plec pe teren, la interviuri  (meseria mea fiind de reporter și moderator tv) și ținuta mea nu era impecabilă. Pentru mine impresia contează. Atitudinea și felul în care, fizic, te prezinți în fața celui ce images (2)urmează să-l intervievezi sunt importante. Ești formator de opinie. Dar de când folosesc Rexona MotionSense drumul până la serviciu este mai plăcut, cel puțin mă simt la fel de fresh ca atunci când am ieșit pe ușă.

Ziua decurge haotic. Niciuna una nu e la fel. Azi pot filma la țară, pe câmpurile pline de cereale, până la Primărie, iar poimâine la vreun întreprinzător care a accesat fonduri europene. Indiferent de situație, depun efort, fac mișcare, sunt activă emoțional.

La finalul zilei, mă simt minunat, iar important este că, la întoarcere pe maxi-taxi, pot sta liniștită pentru că miros la fel de plăcut ca atunci când ies de sub duș, iar cămașa, bluza sau sacoul arată impecabil, fără acea pată umedă de la subraț pe care, din păcate, o pot observa cu ușurință la mulți dintre pasagerii din maxi-taxi. Seara decurge relaxant, cu jocuri alături de fiica mea. Fie prin casă sau, acum vara, prin curte. Rexona_infografic-586x800Indiferent ce aș face, și oricâtă mișcare aș face, am tot timpul o senzație de prospețime, miros plăcut și știu că sunt protejată împotriva transpirației și a mirosului neplăcut. Asta pentru că am ales să folosesc, în fiecare zi Rexona MotionSense.

Cu toate acestea, cu toții știm că fenomenul transpirației este un mecanism normal care ajută organismul să-și regleze temperatura corporală, iar un adult elimină zilnic aproximativ un litru de transpirație. Însă, așa cum am spus și mai devreme noi trebuie totuși să avem o ținută perfectă. Cu alte cuvinte, avem posibilitatea de a proteja împotriva transpirației. Iar Rexona MotionSense este, din punctul meu de vedere, partenerul pe care ne putem baza, pentru o protecție de durată și miros plăcut pentru întreaga.

Cum ne ajută Rexona împotriva transpirație?

E simplu, Rexona MotionSense este primul antiperspirant din lume care conține microcapsule activate de mișcare. Mai mult decât atât, eu aș spune că susține un stil de viață activ, iar MotionSense este o tehnologie inovatoare, cu microcapsule, ce se activează la fiecare mișcare. Practic, cu cât faci mai multă mișcare, cu atât se eliberează mai multă prospețime. Microcapsulele cu parfum se sparg la fiecare mișcare pe care o faci, pentru ca tu să te bucuri de o senzație de prospețime îndelungată. Oricare ar fi pasiunea ta și orice ți-ai dori să realizezi, Rexona, cu tehnologia unică MotionSense, te ajută să faci faţă provocărilor fiecărei zile asigurându-ți protecție chiar pentru 48 ore.

Și pentru că fiecare este unic, iar gusturile diferă, Rexona vine cu o gamă variată de deodorante cu tehnologia MotionSense. Așa că, în funcție de tipul de deodorant pe care îl preferi, roll-on sau spray, nuanța de parfum care îți place (fresh, floral, etc), de sex  – pentru că Rexona a creat deodorante speciale și pentru bărbații activi care au nevoie de foarte multă protecție – alegi deodorantul care și se potrivește cel mai bine.

Nuevos-desodorantes-Rexona-Motion-Sense-para-mujer

Eu prefer varianta dry, dar am încercat și varianta cu aloe vera pentru o piele sensibilă pe care îl folosesc, în special, după epilat. Pielea mea este fină, iar eu mă bucur de 48 ore de protecție antiperspirantă eficientă și senzație de prospețime. Mă mișc mai mult, sunt mai protejată!11749370_872080389529578_1289932323_n

Acum aș vrea să încerc noul deodorant Rexona Stress Control cu tehnologia MotionSense.  Producătorii susțin că ”îți oferă prospețime chiar și atunci când fiecare mișcare face jocul minții mai intens”. Sună provocator și abia aștept să-l încerc.

11659277_1201299286562833_432710179111631492_n

Reclame

O părere la “O ținută perfectă și fără transpirație în fiecare zi!

  1. Pingback: Castigatori campanie "Cum arata o zi din viata ta?" - Blogal Initiative

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s