Tu cumperi online, noi îți plătim cashback!

Să economisești a devenit un lucru imposibil? Indiferent de ceea ce ai cumpăra tot nu reușești să aduni bani? Ei bine, acum cumpărăturile pot deveni o plăcere, pentru că îți spun cum să înveți banii să se întoarcă la tine. Mai mult decât atât, cu cât vei cumpăra mai mult cu atât vei aduna mai mulți bani. caseta 4Secretul se numește CashBack Shopping – o platformă prin intermediul căreia faci cumpărături online într-un mod simplu, eficient dar și inteligent. Plăcerea crește atunci când indiferent de ce cumperi sau cât cheltui tu vei primi cashback. Cu alte cuvinte, chiar dacă vei alege să comanzi mâncare la serviciu, să cumperi un cadou soțului, o jucărie copilului, să plătești RCA-ul la mașină sau să rezervi bilete pentru avion și chiar să achiziționezi online un sejur de vis, tu VEI ECONOMISI.  

Cum funcționează Cashback?

Răspunsul este: ”foarte simplu” sau ”mai simplu de atât nu se poate”. Tot ce trebuie este un calculator, telefon, tabletă cu o conexiune la internet, bună dispoziție, și să fii înregistrat și logat pe Cashback Shopping. Aici vei găsi aproximativ 600 de magazine partenere din toate domeniile de interes, fie consumabile, alimentație, vacanțe, produse pentru copii, haine, încălțăminte, it și electronice, electrocasnice sau chiar produse pentru animale și mașină. Îți cauți magazinul sau magazinele preferate din lista pusă la dispoziție de această platformă și faci cumpărături online.10276997_1625443597692554_4836654431810070468_n

De fiecare dată când tu faci cumpărături de la unul din partenerii CashBack Shopping, reprezentanții acestei platforme primesc un comision din partea magazinelor partenere. Ca o recompensa pentru că folosești serviciul lor, CashBach Shopping alege să împartă acest comision cu tine. Este ceea ce se numește cashback, adică, bani înapoi la cumpărăturile online.

Cât cashback puteți primi?

Așa cum am spus, Cashback Shopping a ales să împartă cu clienții săi fideli comisionul pe care îl primește la rândul său de la magazinele partenere pentru simplu fapt că îi vinde marfa, cu ajutorul tău. Acest comision este împărțit în mod egal cu tine, cel care faci tranzacția online prin intermediul platformei Cashback Shopping. Așa se face că la fiecare produs cumpărat de tine poți primi înapoi până la 10% din valoarea plătită. Dar hai să îți dau un exemplu concret: Cashback-ul, banii primiți de la magazinele partenere, se aplică la valoarea comenzii tale, fără TVA și fără transport. Dacă la o comandă de 1.500 lei și un comision de 10% (cashback), primești înapoi 121 lei.

După fiecare tranzacție online încheiată, comisionul primit se duce în contul tău. Vei primi plata în contul bancar sau în paypal, când soldul din cont este de minim 50 lei. Banii nu se pot investi în alte cumpărături. Învață banii să se întoarcă la tine, fără niciun efort! La sfârșit de lună, vei simți economiile făcute.

Deci, să recapitulăm, sunt 3 pași simpli pentru a primi cashback:

1) Te inregistrezi printr-un singur click (cu adresa de mail sau cu facebook);

2) Faci shopping inteligent, accesând magazinul preferat prin site-ul CashBack Shopping;

3) Primești bani înapoi (cashback).

Eu vă spun să nu mai stați pe gânduri, să spuneți NU statului la coadă, alergăturii prin magazine, aglomerației și altor neplăceri cum ar fi vânzători incompetenți. Așezați-vă confortabil în fotoliul de acasă sau oriunde vă simțiți relaxat și prin câteva click-uri aveți acasă și produsul dorit și bani înapoi în portofel. De asta are grijă CashBack Shopping.

Surpriză: La înscriere primești, în contul tău, un bonus de 10 lei. În plus, vei mai primi și 10% din cashback-ul prietenilor pe care-i vei invita să facă cumpărături online prin intermediul platformei CashBack Shopping. Comisionul îți este asigurat pe viață! Spor la cumpărături!

Anunțuri

2 păreri la “Tu cumperi online, noi îți plătim cashback!

  1. Pingback: Tu cumperi online, noi iti platim Cashback! |

  2. Pingback: Cumperi online si primesti cashback! — Blog|Cashback Shopping

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s