Kalapod, locul de unde îmi cumpăr pantofi ieftini

Ca orice femeie iubesc pantofii…de orice fel: pantofi ieftini, pantofi scumpi, pantofi cu talpă joasă, cu toc, cu vârful rotund, ascuțit, din piele naturală, din piele ecologică, din material textil, simpli sau cu aplicații…nici nu mai contează pentru că oricât de mulți aș avea tot nu mă pot abține de la a cumpăra încălțăminte. Cei care mă cunosc deja s-au obișnuit și nu de puține ori m-am trezit că în locul unui parfum, bijuterie sau orice alt cadou pe care, în mod normal îl poți oferi unui prieten, eu am primit o pereche de pantofi, sandale, balerini, teniși…încălțăminte. Unii au spus mai în glumă, mai în serios că sufăr de vreo boală, alții au venit cu replică…cică au citit la horoscop că slăbiciunea peștilor…a femeilor pești (ceea ce este și cazul meu) este încălțămintea.

Ei bine, cert este un singur lucru: iubesc încălțămintea. Am spus-o și o voi repeta de câte ori este nevoie. Dar, astăzi nu m-am gândit să scriu acest articol doar pentru că eu iubesc încălțămintea ci pentru că am descoperit un paradis al pantofilor, tenișilor, balerinilor, sandalelor…tot ce vrei, cum vrei și la prețuri foarte mici. Se numește Kalapod – încălțăminte multă, pe alese, la modă, de calitate bună, la prețuri mici.

Nu credeam că este posibil să ajung într-un loc și să caut o pereche de balerini albaștri și să am atâtea variante de ales încât să nu mă pot hotărî. Mai ales că am o ținută foarte comună: jeanși albaștri cu bluză albă. Dar iată că este posibil: Priviți: (cu mențiunea că am ales doar modelele care îmi plac….ele sunt mult mai multe…iar situația se repetă pentru orice culoare doriți)

c600x501

V-ați convins?!!! Sunt modelele pe care le-am găsit pe Kalapod.ro – eu îi spun paradisul încălțămintei. Pentru că indiferent ce ai avea nevoie, aici găsești. Cauți pantofi eleganți sau pantofi pentru ocaziile obișnuite sau poate pantofi sport, Kalapod are cel puțin două, trei..chiar patru, cinci variante de modele pentru fiecare situație. Iar partea cea mai frumoasă este că prețurile au intrat la apă de tot! Aici pantofi ieftini nu-i găsiți doar la reducere ci pe toată perioada anului, pentru că pe Kalapod.ro primează interesul clientului: oferte pe alese și prețuri mici de tot!

Săptămânal pe site sunt postate modele noi astfel încât nu veți rata nicio tendință a modei, indiferent că este vorba despre culoarea care se poartă, modelul sau tipul de imprimeu. Indiferent de sezon și ocazie pe Kalapod sunt convinsă că veți găsi încălțămintea potrivită și pentru asta nu e nevoie să cheltuiți o avere. Chiar dacă vă este greu de crezut dar cu 14,90 lei chiar îți poți cumpăra o pereche de încălțăminte. De exemplu o pereche de teniși, din material textil foarte bine lucrați. Iar dacă vă gândiți că alegerea vă v-a fi mai ușoară…vă spun că nu este deloc adevărat. Păi iată câte variante de teniși cu imprimeu florar (că tot reprezintă un must have sezonul asta) am putut găsi eu…așa la o primă căutare. Vă asigur că oferta este mult mai generoasă, pe mai multe variante de culori și modele: fie că este vorba despre teniși, adidași sau espradrile.

c600x437

 

Și când să spun că alte surprize nu mai pot veni din partea celor de la Kalapod…iată ce am primit. aș putea spune așa ca un imbold pentru că tot nu mă puteam hotărî la o singură pereche de balerini sau la una de teniși.

11721442_874580365946247_430257282_n

 

După cum se vede o reducere de 10 % astfel încât balerinii au rămas la doar 22,5 lei. Minunat! Kalapod.ro este locul de unde îmi voi cumpăra pantofi ieftini de acum înainte!

Dacă v-am convins, vă invit să cercetați și voi ofertele Kalapod.ro și de ce nu să îmi spuneți părerea voastră despre încălțămintea cumpărată.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s