Ai scaun bun, n-ai dureri de spate!

Un scaun bun poate face minuni într-un birou. Aceasta este concluzia la care am ajuns după ce, în urma unui control medical pe care l-am avut ca urmare a unor dureri de spate destul de greu de suportat, doctorul m-a întrebat cât timp petrec în poziția șezut și mai ales pe ce fel de scaun stau.

Povestea începe în urmă cu aproximativ un an, când au început durerile de spate. Eu lucrând la birou uneori chiar mai mult de opt ore pe zi. O perioadă le-am ignorat, apoi le-am tratat cu diferite creme și loțiuni de la plafar. Cât acționam local, totul era bine. A doua zi la birou reveneau. Până într-o zi când nu am mai suportat și puțin impacientată am mers la medic. După un consult, medicul mi-a dat „verdictul”: poziție incorectă la birou, petrecut mult timp pe scaun, mișcare puțină.Scaune ergonomice OFF322-5

Sincer nu-mi venea să cred. Atâta durere doar pentru că nu am stat corect pe scaun. Însă gândindu-mă mai bine am realizat că în weekend durerile dispăreau și apăreau spre partea a doua a săptămânii când iarăși oboseam după atâtea ore petrecute la birou. Însă, pe lângă câteva creme, pastiluțe, masaj, medicul mi-a recomandat, din tot sufletul, să-mi schimb scaunul vechi cu scaun birou ergonomic sau directorial cum îi mai spunem. Cum așa? Cum să mă duc la birou, cu atâția colegi și să schimb un vechi scaun comun cu unul directorial.

Tendința a fost de a nega, apoi am mai meditat un pic și am ajuns la concluzia că sănătatea este mai importantă. În plus, totul mi-a fost explicat astfel: exact cum un pantof de proastă calitate îți face bătături așa un scaun pe care nu stai natural îți provoacă dureri de spate, gât și membre. Iar asta mi-a dat de gândit. Mai ales că eram conștientă că statul pe scaun a devenit acum, după spusele oamenilor de știință, fumatul secolului XXI. Iar în acest context un scaun ergonomic bun poate face minuni. Se pot preveni durerile de spate dar și bolile asociate cu statul pe scaun timp îndelungat.

Și uite așa am început căutările. Pentru că auzisem de la colegi că un astfel de scaun costă cât jumătate de salariu de-al meu am trecut la testarea pieței și sortarea ofertelor. Nici gând să merg prin magazine. Nu aveam nici timp, nici răbdarea de a suporta mersul prin tot orașul, nici dispoziția de a suporta înghesuiala sau mirosul de transpirație de prin mijloacele de transport, cu atât mai mult vânzătorii aceia care abia deschid gura când îi întrebi detalii despre produsul dorit.

Așa că m-am așezat confortabil în pat și am început căutările în mediul online. Ofertele sunt pentru toate gusturile, buzunarele și satisfac toate cerințele. Am găsit la toate prețurile și de calitate mai bună sau care lăsa de dorit. Dar cum în mediul online nu te grăbește nimeni și poți analiza produsele în liniște, ba mai mult pe unele site-uri poți suna și consultanții pentru informații suplimentare…am căutat în liniște, fără nicio grabă. Nu de alta dar urma să iau o decizie importantă. Urma să îmi aleg prietenul meu de nădejde pentru cel puțin opt ore pe zi.

Așa că după lungi analize, comparații, întrebări și răspunsuri primite de la consultanții online a venit și decizia finală: Iată-o!

Este un scaun directorial ergonomic executat cu fața și spătarul din piele ecologică, bază din oțel cromat, brațele din plastic și oțel cromat. Produsul este prevăzut cu cilindru pneumatic de ridicare / coborâre. Costă doar 323 de lei, fiind la reducere de la 359 de lei. Iar oferta am găsit-o pe scauneonline.ro – un magazin de scaune online, mobilier și accesorii mobilier. Are experiență pe piața de profil, având deja o activitate intensă de peste opt ani de zile, cu un portofoliu vast de produse pentru toate gusturile și prețurile dar și situațiile în care ai nevoie de un scaun. Peste 8000 de clienți au folosit produsele scauneonline.ro, iar eu mă bucur să fiu cel de al 8001 client și mai ales să pot spune că am contribuit la promovarea acestor produse în care am toată încrederea atât în calitatea lor cât și în modul în care reprezentanții magazinului își vor trata clienții pe viitor. Spun asta pentru că în toate cele 120.000 de scaune vândute până acum, scauneonline.ro a pus de fiecare dată clientul pe primul loc, astfel încât în final ”șederea” acestuia să fie cât mai plăcută.

În acest magazin totul este simplu și rapid. De la comanda pe care o poți plasa foarte simplu, la răspunsul primit de la consultanți sau agenții de vânzări și până la livrare care se face în 24 maxim 48 de ore.

Iată pașii pentru comanda pe scauneonline:

1. Adaugă în coșul de cumpărături scaunele dorite:

2. Selectează finalizează comanda;

3. Completează toate câmpurile din formular;

4. Creează șiCONT dacă dorești să fii la curent cu noutățile scauneonline;

5. Apasă butonul � Finalizează comanda�

Pentru ajutor poți contacta consultanții la nuărul de suport client: 0726 755 772.

– COMENZI TELEFONICE

Puteți comanda prin telefon de Luni până Vineri, între orele 10:00 și 17:00, la numărul de telefon 0726 755 772.

– COMENZI PRIN E-MAIL

Puteți trimite comenzi prin e-mail la adresa office@scauneonline.ro

Plata se poate face în trei variante, alegerea vă aparține:

– Ramburs Plata se va efectua la primirea sau ridicarea coletului)

– Ordin de Plata în contul deschis la CEC Bank Constanta;

– Card bancar (prin intermediul procesatorului de carduri -Mobilpay)

Livrarea se face rapid, iar transportul este gratuit pentru comanda cu cantitatea minimă pentru fiecare tip de scaun – respectiv 1 scaun birou, 1 scaun masaj, 2 scaune bar, 2 scaune relaxare, 4 scaune bucătărie.

Scauneonline  este alegerea potrivită atunci când cauți scaunul potrivit și la preț și la calitate! Nu-mi rămâne să vă spun decât spor la cumpărături. Oferte aveți pe alese.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s