Piera: confort și finețe într-o piesă de lenjerie intimă

Lenjeria intimă spune ceva despre tine. Exact așa cum o haină, pantalon, sacou sau pantof purtat cu o anumită ocazie spun câte ceva despre personalitatea ta. La fel se întâmplă și cu lenjeria intimă. De aceea sunt de părere că ar trebui să acordăm aceeași atenție și când alegem orice sutien sau slip pe care îl purtăm: fie că se vede sau nu. Calitatea lidia_r0937_-_resizematerialului, forma sau mărimea pieselor ne pot contura forma corpului punându-l în evidență sau din potrivă făcându-l să arate mai urât. Păi hai să vorbim despre un sutien mic, care vă scot în părți aripioarele, care de altfel se văd foarte urât pe sub tricou sau o bluză mulată. La fel și un slip mic sau din contră mare, care se adună la mijloc când tu ai o rochie pe corp.

Materialul este la fel de important. Dacă este de proastă calitate se poate deteriora foarte repede sau se îngălbenesc din cauza deodorantului folosit. Ei bine toate aceste aspecte pe mine mă fac să ales lenjerie intimă de calitate. Și din vorbă în vorbă, de la prietene mai informate am aflat de Piera –

PIERA se adresează femeilor rafinate, elegante, senzuale şi cu bun gust, dar şi adolescentelor care apreciaza calitatea şi stilul.

Îndrăznim să seducem prin creativitate şi modă înainte de toate, pentru ca PIERA inseamnă lux, rafinament şi frumuseţe!”

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s