”Moment” te ajută în orice moment!

Cine spune că dacă ești femeie nu trebuie să te descurci în orice situație? Chiar și atunci când se presupune că este o activitate pe care, pe vremuri, cică o făceau doar bărbații. Să fim serioși s-au dus descărcare (2)vremurile când femeia stătea doar la cratiță și se ocupa de copii, iar bărbatul cu restul treburilor. Ei bine, eu astăzi vreau să mărturisesc că sunt multe activități pe care, deși se presupune că trebuie să le facă un bărbat, eu le fac cu succes. Nu vorbesc despre munca fizică unde este nevoie de multă forță, efort fizic crescut, însă vorbesc despre acele mici activități din gospodărie, respectiv micile reparații sau îmbunătățiri aduse unor lucruri care ar trebui reparate. 

Să spunem că s-a rupt piciorul unui scaun sau că ne-am cumpărat o oglindă nouă pentru baie. Sunt lucruri pe care până să aud de produsele Moment nu le-aș fi făcut. Și asta pentru că era nevoie de șuruburi, ciocan sau chiar bormașină pentru găurit peretele (în cazul oglinzii). Și deci și de un bărbat care să se descurce în astfel de situații. Astăzi însă lucruri sunt foarte simple pentru mine. Am un aliat de nădejde care nu dă greș niciodată și care în doar zece secunde îmi lasă scaunul ca nou, iar oglinda pregătită pentru a o putea folosi …așa pentru treburile mai feminine. Este Moment Fix Total. Este produs din gama Moment care sunt nemaipomenite în casa oricărui gospodar. Pentru mine sunt ideale pentru că îmi pot repara lucruri singură, fără să depind de un bărbat, și așa pot economisi sume importante pentru alți meseriași care ar veni cu scule iar reparațiile ar dura mai mult.

Iată o situație cu care nu doresc nimănui să se întâlnească ….dar dacă totuși va fi cazul…eu zic să fie pregătit cu Moment Fix Extreme:

Ce mai: iată care sunt, din punctul meu de vedere, motivele pentru care ar trebui să apelați la produsele Moment în orice moment!

 • au rezistență la apă;
 •  

  Garantează lipire rapidă și de durată;

 •  

  Presupun un procedeu simplu de lipire;descărcare (1)

 •  

  Sunt produse ideale atât pentru interior cât și exterior;

   

 • Presupun lipire instantanee – 10 secunde;
 •  

  Te scapă de șuruburi, cuie sau orice alte mașinării care fac zgomot și presupun timp îndelungat pentru reparații;

 •  

  Recomandat pentru lemn, plăci ceramic, metal, piatră plastic, tencuială, beton, etc;

Recomand cu încredere aceste produse pentru că indiferent de  situație și de produsele pe care le veți lipi la final rezultatul va fi același.

descărcareCa femeie pot spune că am trecut de multe prin situații în care produsele Moment  mi-au ușurat munca și au salvat de a fi aruncate la gunoi lucruri importante din locuință. În plus, fetița mea este foarte fericită și deja știe că orice jucărie ”prinde din nou viață” chiar dacă, din greșeală a fost ruptă. Da, citiți bine. De multe ori am fost nevoită să arunc jucării pentru că se rupeau. Multe sunt din plastic, iar calitatea lor lasă de dorit. Fetița este mică și mai calcă pe ele sau pur și simplu le rupe fără să vrea. Eu, până să descopăr Moment Super Glue lichid 1g le aruncam….Dar acum că am descoperit acest produs minune, în doar zece secunde jucăriile arată ca noi. Iată o mică demonstrație: Scăunelul și Alba ca Zăpada au fost rupte…Tragedie pentru fetița mea…Pentru Moment a fost o chestiune de zece secunde, iar jucăriile au devenit ca noi!DSCN0891

DSCN0892

Deci, dragilor, eu folosesc cu încredere în orice moment…produsele Moment. Moment îmi dă putere să fiu mereu pregătită pentru orice moment.

Nu mai stați pe gânduri și fie că aveți nevoie să lipiți obiecte dragi și rupte sau ai planuri pentru amenajarea locuinței îți recomand produsele Moment. Garantează durata de viață a lucrărilor făcute în locuința ta folosind Moment Mortar Universal, Moment Adeziv pentru Gresie și Faianța sau Moment Glet! Lipește plăcile de parchet cu Moment Parquet și bucură-te de ambianța plăcută din căminul tău! Decorează, lipește, amenajează, sau dă viață jucăriilor copiilor tăi doar cu produsele Moment!

Cumpăra produse Moment de minim 50 de lei până pe 15 septembrie, pot înscrie bonul pe www.lipesteorice.ro și potCÂȘTIGA unul dintre cele 6.300 prânzuri la McDonald’s, 500 lei săptămânal sau marele premiu de 1.000 euro.

banner-moment-mcdonald%27s_960x526px

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s