Crăciunul la Straja cu el…magic!

”Să vă pară rău că plecați, nu că ați venit”! Se întâmplă, spun cei care deja au ajuns acolo, după o vacanță la Straja. Îmi place cum sună și atunci spun ”Da”! Un mare și sincer ”Da” pentru un Crăciun la Straja.

Nu am fost niciodată. Nu cunosc zona. Dar privind imaginile surprinse, cu emoție, de cei care au ajuns deja îmi dau seama că este locul ideal pentru ca aceste sărbători să fie de neuitat pentru mine și el.

Crăciunul reprezintă, pentru mine, acele zile din an când sunt femeia completă. Ador să-i gătesc prăjiturile glazurate, să-l bucur cu atenția mea, iar cadoul adus de Moș Crăciun să fiu eu. Sunt acele zile când, mai mult ca niciodată, devenim copii. Ne bucurăm de bradul împodobit, așteptăm colindătorii și ieșim la zăpadă. Așa suntem și NOI. Niște copii mai mari care fac din orice moment petrecut împreună un prilej de a ne bucura unul de altul fără a ne gândi la grijile pe care le are un adult. Crăciunul la Straja ar fi locul ideal unde clipele s-ar opri în loc, ne-am bucura unul de atul, și… am redeveni copii.

Peisajul de poveste al zonei județului Hunedoarei ne-ar duce cu gândul că totul este posibil, datinile și 529475_370355939737991_1059771518_nobiceiurile locului ar fi pretextul perfect pentru a ne Harta-partii-Vila-Alpinreaminti că putem fi mai buni, iar o joaca prin zăpadă ar completa perfect tabloul unui Crăciun perfect alături de el. Ziua prin zăpada rece, seara cu o cană de vin fiert la gura șemineului, bradul împodobit și eu lângă el.

Da! Categoric un Crăciun la Straja alături de el ar fi de neuitat. Aerul curat de munte, atmosfera încărcată de tradiție, priveliștea de basm, bucuria de a învăța să skiez (nu am încercat până acum, iar acesta ar fi momentul potrivit mai ales că la Straja există 12 pârtii pentru ski, una fiind pentru începători) vor face ca la plecare să îmi pară rău că s-a terminat dar ca acele zile să-mi rămână în suflet făcându-mă să revin.

Și cum până la Crăciun mai sunt mai puțin de două luni, iar locația deja este aleasă, nu mai pierd timpul și caut cazare la Straja pentru a-i face lui o surpriză. Am găsit-o: Vila Alpin. Este o locație rustică, de trei margarete, cu gazde primitoare (din ce susțin cei care deja au fost acolo), restaurant propriu (așadar bucate pe alese – proaspete) și unde domină atmosfera romantică. În plus, prețurile sunt tentante!

11217520_878163258957254_4690582844513585354_n

Cât despre programul zilnic…oportunitățile sunt multiple: ski, săniuș, trasee montane, plimbări până la diferite obiective turistice cu mașini de teren (ceea ce pe el l-ar bucura iar eu încântată să-l fac fericit). O plimbare până la Castelul Huniazilor  și rezervația de zimbrii din Hațeg ar completa weekend-ul nostru romantic cu experiențe de neuitat.

Așa că, sunt fericită. Noi vom avea parte de acel Crăciun magic despre care citeam în cărțile cu povești. Noi doi, peisaje minunate afară, locație romantică, și jocurile iernii!! Locurile sunt limitate așa că, dacă și voi vă doriți un Crăciun la Vila Alpin Straja treceți la fapte!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s