Decât reducerile de Black Friday, mai bine premiile de la Vinerea Bloggerilor

Au trecut doi ani de când am aflat că există platforma BlogAwards! Am aflat de la sora mea. Avea un blog și i se părea tentant să scrii articole și să primești premii. Însă, parcă niciodată nu avea timp să o facă. Uite așa, eu cu timpul un pic mai organizat, m-am apucat să scriu. Fără să știu foarte multe desprebf15header campanii, bloggeri, sau cerințe ale sponsorilor, am prins elan și scriam campanie de campanie. Premiile nu au venit cu primul articol, însă pe măsură ce învățam să fiu și mai atentă la cerințele sponsorilor, la criteriile de jurizare, minunea s-a produs. S-a întâmplat înaintea Crăciunului din 2013. Atunci am avut primul articol premiat. Nu pot descrie în cuvinte bucuria pe care am simțit-o că un articol scris de mine, muncit, gândit și în care pusesem suflet a fost apreciat și a primit un premiu. Era vorba despre un voucher de 100 de lei. Nu valoarea conta, deși mărturisesc că am cumpărat ceva de bănuții respectivi. În general dulciuri pentru pomul de Crăciun. A contat faptul că eu câștigasem și parcă acum scriam și cu mai mult elan. Tot timpul am spus că este important să nu renunți, acolo este cheia succesului!

De atunci am scris la cât de multe campanii am putut. Premiile au curs! Și de valoare mai mare și mai mici, dar de fiecare dată îmi aduceau aceeași bucurie. Campaniile care mai de care mai interesante, cerințele cât mai diversificate și provocarea din ce în ce mai mare! Nu aș renunța să scriu niciodată! Indiferent dacă am sau nu timp, îmi fac puțin să scriu măcar la o campanie. Ceea ce îmi place cel mai mult, îl reprezintă faptul că BlogAwards se reinventează cu fiecare etapă, cu fiecare campanie, cu fiecare sezon. Premiile sunt din ce în ce mai tentante, iar provocările cât mai mari.

Acum de exemplu, este lansată Vinerea bloggerilor. O campanie super tare! Sunt concursuri din toate domeniile, cu premii atât în bani cât și în produse foarte tentante. Păi atunci mă întreb: de ce să aștept Black Friday pentru a-mi cumpăra un telefon pe care mi-l doresc când pot să scriu aici și, cu puțin noroc, să îl câștig. Iar dacă nu câștig telefonul, atunci orice alt premiu este binevenit! Vinerea bloggeriloor img-7-1are premii pentru toți bloggerii talentați și serioși!

Cât despre telefonul care îmi face cu ochiul de ceva vreme este Allview V2Viper. Este un model tineresc și pe care îl ador pentru design, ”inteligență” și mai ales pentru calitatea fotografiilor pe care le face. În plus, dispune de fluiditate și flexibilitate în navigare…ceea ce îl face perfect pentru mine, având în veder că lucrez într-un domeniu în care trebui să fiu conectată în permanență la internet. Mai mult decât atât, cu Allview V2 viper se pot folosi alternativ două numere de telefon, cu conectivitate 4G pe ambele SIM-uri. Aș putea urmări filme, să fiu la curent cu toate știrile, să-mi verific mailul direct de pe telefon cu o viteză de download de pana la150Mbps. Ce mai, este telefonul pe care mi-l doresc și sper ca Vinerea Bloggerilor să mi-l aducă!

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s