Jocul dragostei

Început. Cuvinte scrise în treacăt. Zâmbete. Replici spontane. Momente plăcute. El și ea se cunosc. Timid dar sigur. Zilele trec, iar ei se apropie. Fără să știe dar dorindu-și cuvintele sunt tot mai dese. Zâmbetele iau locul fețelor triste. Zilele devin mai vesele. Diminețile sunt plăcute, iar nopțile din ce în ce mai scurte. Ei doi, același gând, aceleași sentimente.

Se avântă în jocul dragostei. Plutesc împreună, ținându-se de mână. Își vorbesc, se privesc și se doresc. Atingerile tandre, privirile calde, zâmbetele sincere și șoaptele de dragoste sunt hrana din fiecare zi. Sunt împreună. Fără să știe când totul s-a întâmplat au ”căzut” în jocul dragostei. Acum totul e diferit. Soarele răsare cu mai multă voință, cerul este de un albastru mai intens, inimile bat mai cu putere, iar clipele se scurg în favoarea lor. Totul este perfect. Ei au totul. Perfecțiunea pentru ei s-a transformat în fericirea ce-i înconjoară.

Jocul dragostei i-a făcut așa. Au spus ”da” cu toată puterea și au lăsat sufletele să se unească, înainte ca cele două trupuri să se întâlnească. Respiră deja în același ritm și pentru aceleași dorințe. Clipele sunt trăite cu intensitate de fiecare separat, și totodată împreună. Sunt salvați. Se iubesc. Se doresc și acum au devenit ”noi”. Trăiesc, visează, crează împreună. Singurătatea nu mai face parte din viața lor. Se au unul pe altul și întregul Univers. Știu că sunt unul lângă altul chiar și atunci când fizic nu sunt. Pentru ei totul este posibil. Au testat și știu că se pot simți indiferent de timp sau distanță care îi apropie sau îi ține la distanță.

Au de partea lor miracolul iubirii – premiul primit când au ieșit învingători din jocul dragostei. Au câștigat prin unirea forțelor dorinței de a iubi, de a fi iubit, de a fi dorit, de a fi respectat. El și ea acum sunt dovada vie că jocul dragostei nu face doar victime. El și ea au dorit, au crezut și au simțit de partea lor miracolul iubirii pe care acum îl trăiesc.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s