Când se întâlnesc în vis…

Vis sau realitate…adevăr sau amăgire…dorință sau dragoste. Nici ei nu știu. Închid ochii și plutesc. Depășesc distanța, timpul și barierele impuse poate, uneori, de o minte obosită. Acum se lasă dirijați de gândurile pline de dorință și plăcere pentru a ajunge în același loc. 

Rând pe rând pășesc timid unul spre celălalt. Când în sfârșit ajung față în față se simt rușinați…zâmbesc, ezită dar nu se opresc. Privirile se intersectează, inimile bat mai cu putere și  încet, încet se apropie. Tandru dar dirijați de multitudinea de sentimente care-i încearcă se ating. Ea tresare, dar el nu se oprește…O trage și mai aproape de el și continuă să-și plimbe degetele prin părul ei. Ea îl privește și se lasă purtată în lumea care tocmai i se prezintă…Este plăcerea nebună care îi lipsea. Este clipa perfectă pe care și-o dorea. Este atingerea la care visa. Și au venit. Toate deodată. Le trăia acum. Alături de el…Era vis sau realitate?

Ce mai conta?…Mâinile se lasă îndrumate spre locurile interzise, buzele nu mai pot aștepta, pielea fierbe iar inimile celor doi spun ”Da”. Controlul este de mult pierdut. Mintea acum nu mai conta. Gândurile nu se mai aud.  Sunt acolo doar ei. Unul în brațele celuilalt. Strâns. Uniți de aceleași sentimente, dorință și în final …gând. Respiră același aer. Privesc în aceeași direcție.

Și totuși…se trezesc! Speriați că timpul, distanța sau mintea uneori crudă îi va despărți. Își doresc să rămână în lumea lor. Cred în vise dar tânjesc ca totul să devină realitate. Vor o lumea reală doar a lor cu atingeri tandre, șoapte de dragoste, clipe împreună, nopți de amor și zile de dor. Sunt în continuare lipiți unul de altul. Nu vor să se desprindă. Nu știu în ce direcții vor porni apoi. Dar sunt uniți de aceeași dorință: ca visul să fie real. Și îndrăznesc! Încet, încet și privindu-se profund…își dezlipesc trupurile, buzele se depărtează și fac câte un pas în spate. Mâinile sunt ultimele care se desprind. Dar…Nimic. Inimile rămân una lângă cealaltă. Dorința e și mai mare. Zâmbetele se transformă în râsete cu poftă. Sunt amândoi în același loc. Sunt trezi. Sunt conștienți. Acum și mințile lor spun același lucru. Inimile au reușit, iar întâlnirea din vis a devenit realitatea de a doua zi…Se iubesc, iar când se întâlnesc în vis…pot face minuni!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s