Invitație la ”Principiile succesului”

Succesul pe toate planurile. Asta ne dorim cu toții. Fie că este vorba despre viața amoroasă, carieră sau sănătate, cu toții ne dorim perfecțiune. Să avem succes! Să reușim. Însă, din păcate, mulți dintre noi nu înțelegem un principiu foarte simplu: trăim o viața exact așa cum suntem noi, ca persoane. Cu cât gândim mai mult negativ cu atât atragem în viața noastră exact ceea ce nu ne dorim. Cu cât înțelegem că toate gândurile pozitive pe care le avem astăzi se vor reflecta în ziua noastră de mâine cu atât avem în viață ceea ce ne dorim. Gânduri pozitive, vizualizarea lor și încredere – astea ar fi, pe scurt, o cale către reușită.  

Recunosc, este o cale la care și eu încă lucrez. Este o portiță care mi s-a deschis imediat după divorț, supa-de-pui-pentru-suflet-povesti-adevarate-de-viata-care-deschid-inima-si-trezesc-spiritul_1_fullsizecând m-am trezit singură, cu un copil de doi ani, fără serviciu …și la pământ emoțional. Încet, încet am învățat că se încheia o etapă a vieții și nu viața. Că, fără voia mea, viața continua. A fost în ”mâinile mele” să trăiesc viața pe care mi-o doresc sau să trăiesc toate gândurile negative, disperarea, dezamăgirea în care căzusem.

M-am ridicat și am zâmbit. Nu a fost ușor, pentru că nu știam care să fie următorul pas, însă îmi doream să îmi fie bine. Ei bine, atunci am început să citesc. Așa am aflat cum să urmez legea atracției, care funcționează fie că o înțelegem fie că nu. Fie că alegem să o folosim în interesul nostru fie că o folosim pentru a atrage exact ce nu ne dorim. Așa am ajuns și la cartea ”Supă de pui pentru suflet”. Mi-a fost recomandată. De fapt am găsit-o la recomandări pe blogul lui Florin Roșoga. Sunt convinsă că am ajuns la ea din dorința de a citi cât mai mult astfel încât să înțeleg ce trebuie să fac pentru a atinge succesul. Asta se întâmpla în urmă cu aproximativ trei ani.

Am continuat de atunci să fac același lucru. Astăzi am o carieră de care sunt mulțumită, însă în fiecare zi adaug încă o ”cărămidă” dorindu-mi să fie cât mai bine. Așa am și banii cât să-mi fie bine. Un copil sănătos și o familie unită. Sunt fericită cu viața mea. Dar sunt dornică de a învăța noi lucruri și a trăi noi experiențe. Ei bine, nu întâmplător, am aflat că autorul cărții ”Supă de pui pentru suflet”Jack Canfield va veni în România pentru a susține seminarul ”Principiile succesului”. Sunt foarte încântată și mi-aș dori să-l întâlnesc. Autorul deține recordul mondial pentru 7 volume aflate concomitent pe lista de bestseller-uri ale revistei New York Times.

Va fi pentru prima dată când va vorbi românilor în luna martie. Pentru mine ar fi cel mai frumos cadou de ziua mea, în condițiile în care pe 8 martie, (de ziua mea) va fi la București. Jack Canfield va ajunge la Cluj Napoca pe 6 martie, iar pe 10 la Iași. Jack Canfield a studia 40 de ani principiile și metodele prin care se poate ajunge la succes prin urmare să îl ascult ar reprezenta cu adevărat un câștig.  Considerat ,,success coach-ul” numărul 1 al Americii și trainerul care a ,,creat” cei mai mulți milionari, prezintă pentru publicul român 64 de principii fundamentale pentru cei care vor să-și trăiască visul.

,Nu contează dacă țintele tale sunt să ajungi un vânzător de top, un arhitect extraordinar, să iei numai note de 10 la școală, să slăbești, să îți cumperi o casă de vis, să ajungi multimilionar sau un antreprenor de succes – principiile și strategiile sunt aceleași. Dacă le înveți și le aplici cu disciplină, iți vei transforma viața dincolo de visele cele mai frumoase.” declară Jack Canfield despre setul de principii pe care îl va prezenta românilor, întregul seminar fiind conceput ca un plan de acțiune pentru a reuși în viață atât pe plan personal, cât și profesional.

În concluzie, vă recomand să participați la acest seminar. Va fi ,cu siguranță, o ”cărămidă” destul de puternic așezată pe peretele dezvoltării personale, Jack Canfield fiind unul dintre speakerii motivaționali recunoscuți la nivel mondial.

Sper să ne vedem la București pe 8 martie!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s