Beneficiile sistemelor pluviale Civeflor

In acest articol, vei descoperi o scurta lista a avantajelor care decurg din folosirea unui sistem pluvial acoperis. Daca tocmai ai terminat de renovat vechea locuinta sau urmeaza sa construiesti casa visurilor tale, probabil vei dori ca aceasta sa reziste cat mai bine in timp. De aceea, noi te sfatuim sa investi intr-un sistem de colectare a apei pluviale. Compania noastra, important furnizor de tigla metalica si alte solutii pentru acoperisul tau durabil, este specializata si in domeniul sistemelor pluviale, foarmate din jgheaburi si burlane. Rolul acestora este de a colecta si de a evacua apa in timpul ploilor abundente, intr-un mod sigur.

Daca in trecut ai experimentat situatii in care ai fost depasit de problema unei proaste drenari a apei de pe acoperis, aum este cazul sa iti iei adio de la vechiul sistem. In primul rand, burlanele si jgheaburile trebuie sa fie imbinate corect si armonios, pentru o functionare cat mai buna. Eficienta sistemelor noastre pluviale este dovedita, iar popularitatea lor a crescut semnificativ in urma clientilor multumiti de aceste produse de inalta ingeniozitate si calitate. Probabil ca ai vazut adesea turturi formandu-se in timpul iernii pe jgheaburile cladirilor.

Aparitia lor este datorata, in mare masura, fisurilor existente intre elementele sistemului care se ocupa cu colectarea apei. Acest lucru nu se va mai intampla cu un sistem pluvial Civeflor. Functionalitatea acoperisului tau este marita de jgheaburile si burlanele realizate din otel zincat, produs prin imersie la cald, prevazute cu un strat organic (PURAL) de 30 microni, cu grosimea de 0, 61 mm, care ofera protectie sporita. Utilajele care sunt utilizate la confectionarea acestora le permite sa se imbine in mod cat mai eficient. In plus, astfel ai siguranta ca apa murdara nu va mai stropi peretii, dand o imagine inestetica.

Unul dintre avantajele sistemelor pluviale de ultima generatie il constitue caracterul lor durabil. Trainicia acestora se poate extinde chiar si la cinci decade.
Alt beneficiu vizeaza aspectul estetic. Sistemele pluviale Civeflor nu au o structura greoaie, precum cele traditionale, putandu-se alinia design-ului arhitectural al oricarui tip de imobil. Sistemele de jgheaburi si burlane Civeflor au intre 1-4 m lungime, iar modelele se gasesc disponibile in mai multe culori, permitand sa faci o alegere cat mai potrivita.

Sistemul nostru poate fi montat cu usurinta, fara a irosi timp pretios. De asemenea, orice produs comandat de la noi, beneficiaza de livrare gratuita la domiciliul clientului.
Dupa deteriorarea sistemului (in timp indelungat), acesta poate fi reciclat.

Pentru orice servicii acoperis, nu ezitati sa apelati cu incredere la compania noastra, iar echipa noastra de profesionalisti se va stradui sa va ofere solutii modern si de calitate, la cel mai bun pret al pietei!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s