Tavanul ideal pentru o baie moderna

Nu-i asa ca un tavan poate schimba dramatic orice interior? Nimic nu este mai inestetic decat un tavan afectat de mucegai, umezeala etc. Daca v-ati pus la punct toate incaperile casei unde locuiti, dar nu sunteti multumit de aspectul tavanului din baie, noi va vom oferi cateva solutii la indemana, pentru a va bucura de un ambient cat mai modern si placut.

Este stiut faptul ca baia reprezinta incaperea unde este cel mai probabil sa apara mucegaiul, din cauza condensului. De aceea, ati putea recurge la solutii precum plafoane care se remarca prin calitatea estetica, pe care, optional, le putem izola cu vata minerala. Tavanele false incep sa castige tot mai mult teren, inscriindu-se printre alegerile cele mai populare ale clientilor care vor sa iasa din rutina unui design caracterizat prin banalitate. Astfel, dupa ce ati curatat cu atentie plafonul din baie de varul vechi, va puteti orienta spre alegerea tavanului fals potrivit.

O alta alternativa este sa optezi pentru plafoane speciale. In ciuda faptului ca acestea au un pret considerabil mai ridicat, ele constituie o investitie foarte buna, mai ales daca ne intereseaza obligatoriu ca baia noastra sa iasa din tiparul cotidian. Un tavan tip “nori” se remarca printr-un sistem de ornament inovator.

Daca vrei ca baia ta sa se transforme intr-o piesa de arta, ar fi cazul sa te axezi pe ultimele noutati in materie de design interior. Anul acesta, culorile preferate de designeri sunt rozul cuart si albastrul senin, care se pot combina foarte bine cu un tavan de culoare alba, clasic. Nuantele de roz transmit caldura si stabilesc un echilibru minunat cu tonurile pale de albastru, conferind o doza de liniste si pace.

Alte culori folosite in mod frecvent sunt auriul, argintiul, negrul, alaturi de nuantele lemnului. Finisajele si obiectele sanitare mai deosebite pot completa imaginea baii tale, contribuind in mod spectaculos la realizarea unei atmosfere de intimitate. Caracteristicii traditionale, strict functionale, ii este adaugata si o nota de personalitate, acestui spatiu alocandu-i-se suprafete tot mai mari ce permit sa iti pui in aplicare creativitatea si imaginatia.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s