Reduceri de până la 90% la Dwyn.ro de BlackFriday

Cea mai așteptată zi din an, cel puțin atunci când vine vorba de reduceri, se apropie cu pași repezi. Mai exact, vorbim doar de logocâteva ore din momentul scrierii acestui articol. Atunci, așa pe ultima sută de metri, însă suficient cât să fiți cu un pas înaintea altora, iată câteva ponturi care vă pot ghida de Black Friday.

Am să încep prin a vă spune că o campanie de genul Black Friday se pregătește foarte greu. Adică, pentru a avea reduceri substanțiale și nu doar de” fațadă” pregătirile trebuie făcute cu mult timp înainte. Cu siguranță ați trăit experiențe de genul: serverul a picat exact când trebuia să dați ”adaugă în coș” sau găsiți la reducere doar produse mai puțin performante sau alte situații cel puțin jenante.

Ei bine, pentru a nu fi nevoiți să treceți prin astfel de situații, vă recomand o nouă platformă pentru cumpărăturile online: Dwyn.ro. Este magazinul online cu experiență de peste 10 ani în e-commerce iar scopul echipei Dwyn a fost, încă de la început, crearea unei companii care să satisfacă așteptările consumatorilor și să-și păstreze standardul de calitate în livrarea serviciilor. Nu au făcut rabat de la calitatea serviciilor nici în ceea ce privește pregătirea zilei Black Friday. Așa că încă din vară au început negocierile cu furnizorii  privind produsele dar și serviciile de depozitare și logistica, configurarea serverelor, planificarea tuturor activităților astfel încât pe 21 noiembrie, când cuvântul de ordine va fi REDUCERI atenția să fie îndreptată doar către SHOPPING.

Iar rezultatul muncii se vede: reduceri de până la 90% la o gamă de produse variată : televizoare, telefoane, laptopuri, tablete, jucării și accesorii pentru copii, electrocasnice mari și mici, incorporabile și alte gadgeturi atractive.

Și pentru a vă duce direct la țintă iată cele mai atractive oferte pe care le veți întâlni pe 21 noiembrie pe DWYN:

– televizor  cu rezoluție Ultra HD 4k ce va avea un discount de 2.600 RON

– un laptop de ultima generație cu un procesor puternic (Intel Core i7) care va putea fi achiziționat cu un discount de 1000 RON

– un smartphone ultima generație ce va avea un discount de 500ron

Și surprizele nu se opresc aici. De Black Friday , clienții din București vor avea livrare gratuită, iar în restul țării la peste 20.000 produse și posibilitatea de a alege dintre multiplele variante de plată: online, în rate, la domiciliu sau în showroomul Dwyn Shop. Echipa de logistica și livrări este deja la linia de start, pregătită să livreze produsele în cel mai scurt timp posibil.

Voi sunteți gata de cumpărături?

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s